.

.

BEDRE Seprűk, Mini Asztali Seprűt meg Lapátot Meghatározott Háztartási Por Serpenyőben, Kefe Tisztító Eszköz (Szín : Barna)

BEDRE Seprűk, Mini Asztali Seprűt meg Lapátot Meghatározott Háztartási Por Serpenyőben, Kefe Tisztító Eszköz (Szín : Barna)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Magas minőségű seprű sörtéjű építési, További sűrű, tartós ●Kiváló minőségű, PP, egyszerű, szép, de praktikus. ●Kombinációja, seprű, meg lapátot könnyen eltávolítani a szemetet a munkalapok, hiányosságok, illetve egyéb helyeken. ●Vékony kefe haj, erős tisztító erejét, könnyen eltávolítani a finom por az asztalra, könnyű eltávolítani a foltokat. ●A beágyazott design lehetővé teszi, hogy a seprű, hogy kikapcsold a lapátot a könnyű tárolás érdekében.Magas minőségű seprű sörtéjű építési, További sűrű, tartós. ●Kiváló minőségű, PP, egyszerű, szép, de praktikus. ●Kombinációja, seprű, meg lapátot könnyen eltávolítani a szemetet a munkalapok, hiányosságok, illetve egyéb helyeken. ●Vékony kefe haj, erős tisztító erejét, könnyen eltávolítani a finom por az asztalra, könnyű eltávolítani a foltokat. ●A beágyazott design lehetővé teszi, hogy a seprű, hogy kikapcsold a lapátot a könnyű tárolás érdekében.Anyag : műanyag szín : Bézs, brownsize : 17cm*15cm*4cm Package tartalmazza : 1db.

További részletek

A vevők választása