.

.

SUPERION pelenkázó Hátizsák, Gyapjas Zsákokat Többfunkciós Vízálló Utazási Hátizsák Változó Pad & Babakocsi Pántok & Cumit az Esetben.

SUPERION pelenkázó Hátizsák, Gyapjas Zsákokat Többfunkciós Vízálló Utazási Hátizsák Változó Pad & Babakocsi Pántok & Cumit az Esetben.

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Tartós, Nagy Kapacitású】 Méretek : Szürke 10Fekete, Menta, Rózsaszín, Bézs 11.A bébi hátizsák van elég kapacitás a boltba, anya, baba fiú, illetve lány essentials.Tágas fő rekesz, független használat zsebbel tartalmazza szigetelt zsebbel, valamint hátsó vizes törülközőt, zseb, tartsa elemek jól szervezett. 【Kényelmes Mindennapi Használatra】Készült tartós, vízálló anyagból. 【Kényelmes Design】Egy jól kötött poggyász szíj teljesen megfelel neked, hogy rögzítse a hátizsák a kocsi csomagját, így az utazó baba kényelmesebb.Beépített USB PORT kényelmes, hogy töltse fel a mobiltelefon által a csatlakoztatott power bank biztonságos módon.Széles vállpánt, Ergonomikus kialakítású, széles 2.2 a 3 D háló vállpánt, oszt nyomás egyenletesen, majd körbe a vállán a hátsó védelmét, valamint a kényelem.Használati utasítás : Csak tisztítható. 【Tartós, Nagy Kapacitású】 Méretek : Szürke 10.Fekete, Menta, Rózsaszín, Bézs 11.A bébi hátizsák van elég kapacitás a boltba, anya, baba fiú, illetve lány essentials.Tágas fő rekesz, független használat zsebbel tartalmazza szigetelt zsebbel, valamint hátsó vizes törülközőt, zseb, tartsa elemek jól szervezett. 【Kényelmes Mindennapi Használatra】Készült tartós, vízálló anyagból. 【Kényelmes Design】Egy jól kötött poggyász szíj teljesen megfelel neked, hogy rögzítse a hátizsák a kocsi csomagját, így az utazó baba kényelmesebb.Beépített USB PORT kényelmes, hogy töltse fel a mobiltelefon által a csatlakoztatott power bank biztonságos módon.Széles vállpánt, Ergonomikus kialakítású, széles 2.2 a 3 D háló vállpánt, oszt nyomás egyenletesen, majd körbe a vállán a hátsó védelmét, valamint a kényelem.Használati utasítás : Csak tisztítható.Baba Kirándulás Essentials Többcélú Táskában.Amellett, hogy a pelenka, célszerű tárolni a különböző elemeket, például cumisüvegek, zsebkendő, termosz, törlőkendő, stb. pedig az egyszerű trendi design teszi, hogy egy jó ajándék a babának.Dupla cipzárral nyitott zsák, a könnyű betöltése, valamint a kirakodás A dupla cipzár nyílt stílus megnyitja széles, így könnyen fel, majd vegye ki a dolgokat, a széles látómező könnyen megtalálja, amit keres.

További részletek

A vevők választása