.

.

Arc Karcsúsító Maszk Arcát Kötést Búvárkodás Szövet Arca Érdekel, Vékony Nyak Ráncfelvarrás tokája a Nők(Kék, Narancs, Rózsaszín, Lila)(Kék)

Arc Karcsúsító Maszk Arcát Kötést Búvárkodás Szövet Arca Érdekel, Vékony Nyak Ráncfelvarrás tokája a Nők(Kék, Narancs, Rózsaszín, Lila)(Kék)

HUF 532.80

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

♥ Készült búvárkodás szövet,rugalmas,puha, légáteresztő, kényelmesErős Horog & Hurok,nem könnyen csúszik, valamint beállíthatja, hogy a szorító érzés lesz.Könnyű viselet, majd vegye le. ♥ Physial kezelés arc szobrászat,nincs mellékhatása,nem baj, hogy a bőrt az arc izom. ♥ Chin nyitó design,így az állad kényelmes érzi, valamint hatékonyan megszünteti a kettős álla.Egyensúly, erő, papírzsebkendő,elősegíti a vérkeringést,javítja masseter izom,megakadályozza arc,hang nyakát, állát megereszkedett. ♥ Lehet, hogy az arca vékonyabb, de csökkenti a zsír,így a szembe több gyönyörű, egészséges.Segít alakja, az arca, a tökéletes vázlatot, illetve javítani a tokája. ♥ Sztereó vágás,húzza a bőrt,Ergonomikus kialakítás, adja kiegyensúlyozott nyomás szemben megakadályozza a lankadt az állkapcsom.Emeld fel az arcod kontúrok tökéletesen.Lehet használni, amikor játszani,TV-nézés stb,kényelmes, használható.Leírás : Ez a termék fogad el, búvárkodás szövet magas rugalmasság, amely lélegző, bőr-barátságos, könnyen kezelhető.Alkalmas emelő -, feszesítő bőrt, eltávolítja az alsó arc, ráncok, enyhíti a tokája, arc műtét, illetve rehabilitációs. Készült búvárkodás szövet, amely lágy, lélegző jó rugalmasság. A testi kezelés, nincs mellékhatása, nem biztonságos a használata. Chin nyitó design, így az állad kényelmes érzi, valamint hatékonyan megszünteti a kettős álla. Sztereó vágás, húzza meg a bőrt, majd emeld fel a fejed kontúrok tökéletesen. Erős Horog & Hurok, nem könnyen csúszik, valamint beállíthatja, hogy a szorító érzés lesz. Ergonomikus design, adja kiegyensúlyozott nyomás szemben megakadályozza a lankadt az állkapcsom.Specifikáció : Elem Típus : Arc Karcsúsító Maszk Anyaga : Búvárkodás Szövet Választható Szín : Kék, Lila, Narancs, Rózsaszín Súly : Kb.

További részletek

A vevők választása