.

.

Demeras Rc Link Meghatározott Szakmai kormányrudazat Rúd az RGT 1 10 Monster Truck Offroad Rock Cirkáló EX86100 (Fekete R86039BL)

Demeras Rc Link Meghatározott Szakmai kormányrudazat Rúd az RGT 1 10 Monster Truck Offroad Rock Cirkáló EX86100 (Fekete R86039BL)

HUF 611.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【ERŐS KOMPATIBILITÁSI】Szakmai fém kormányrúd erős kompatibilitás, széles körben alkalmazható rgt 1 10 monster truck offroad rock cirkáló ex86100 Ez egy gyakorlati távirányító autó tartozék. 【TARTÓS, kopásálló】Első hátsó kormányrudazat rúd készül a legfinomabb, fém anyagot, nem pedig könnyen deformálódik, mely ellenáll a kopás illetve a korrózió biztosít tartós, hosszú élettartam. 【JÓ TARTOZÉK】Szakmai kormányrudazat rod, gyakorlati rc tartozék.Kompakt, könnyű, nem adja hozzá a terhet a távirányítós autót.Ez javíthatja a teljesítményt. 【STABIL TELJESÍTMÉNYT 】kormányrudazat rúd pontos cnc megmunkáló biztosítja a tartós, gyönyörű megjelenésű, eloxált felület, élénk színű, nehéz fade is találkozhatnak az eredeti készülék. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Rc kormányrúd nagyon kényelmes, hogy állítsa be a középső távolság a labda fejét.Addig is, az is szuper könnyű telepíteni, majd távolítsa el.Csodálatos helyett a régi vagy törött. 【ERŐS KOMPATIBILITÁSI】Szakmai fém kormányrúd erős kompatibilitás, széles körben alkalmazható rgt 1 10 monster truck offroad rock cirkáló ex86100. Ez egy gyakorlati távirányító autó tartozék. 【TARTÓS, kopásálló】Első hátsó kormányrudazat rúd készül a legfinomabb, fém anyagot, nem pedig könnyen deformálódik, mely ellenáll a kopás illetve a korrózió biztosít tartós, hosszú élettartam. 【JÓ TARTOZÉK】Szakmai kormányrudazat rod, gyakorlati rc tartozék.Kompakt, könnyű, nem adja hozzá a terhet a távirányítós autót.Ez javíthatja a teljesítményt. 【STABIL TELJESÍTMÉNYT 】kormányrudazat rúd pontos cnc megmunkáló biztosítja a tartós, gyönyörű megjelenésű, eloxált felület, élénk színű, nehéz fade is találkozhatnak az eredeti készülék. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Rc kormányrúd nagyon kényelmes, hogy állítsa be a középső távolság a labda fejét.Addig is, az is szuper könnyű telepíteni, majd távolítsa el.Csodálatos helyett a régi vagy törött.Fém kormánykerék beállítása linkre készül a legfinomabb, fém anyag, a pontos CNCmachining biztosítja a tartós, gyönyörű megjelenésű, praktikus, távirányító autó tartozék.Gyere vidd haza!Téma : 【ERŐS KOMPATIBILITÁSI】Szakmai fém kormányrúd erős kompatibilitás, széles körben alkalmazható rgt 1 10 monster truck offroad rock cirkáló ex86100.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
RC Steering Linkage Rod
Material:
Metal
Color:
Silver, Black (Optional)
Total Length:
Approx.141mm 5.5in
Eye To Eye:
Approx.131mm 5.1in
Hollow Ball Diameter Hole:
Approx.3mm 0.1in
Compatible:
For RGT 1 10 Monster Truck Off Road Rock Cruiser Ex86100
Package List:
1 x RC Steering Linkage Rod:
2 x Screw :
A vevők választása