.

.

Fafeicy Levegő Palack, Pneumatikus Henger, Kettős működésű pneumatikus Henger Alumínium Ötvözet, a Vegyi anyag, Textil, Elektronikai,

Fafeicy Levegő Palack, Pneumatikus Henger, Kettős működésű pneumatikus Henger Alumínium Ötvözet, a Vegyi anyag, Textil, Elektronikai,

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ez a henger széles körben alkalmazzák, hogy az Automata Berendezések könnyűipar, vegyipar, Textilipar, Elektronikus, mind gépipariA maximális sebesség elérheti 200mm/s, amely tökéletesen megfeleljen az ön igényeinek.Ez a henger tartalmazza a két típus közül lehet választani, a hatásmechanizmusa double action típus, az üzemi hőmérséklet -20~80, ami egy széles működési tartomány, feltéve, ha a nagyobb kényelem érdekében.Ez egy doubleacting forgó befogó sarokban nyomja meg a henger belső átmérője 32 mm.Kis méretű, könnyen hordozható, bolt, kényelmes a használata, illetve a jó teljesítmény.Ez a henger széles körben alkalmazzák, hogy az Automata Berendezések könnyűipar, vegyipar, Textilipar, Elektronikus, mind gépipari.A maximális sebesség elérheti 200mm/s, amely tökéletesen megfeleljen az ön igényeinek.Ez a henger tartalmazza a két típus közül lehet választani, a hatásmechanizmusa double action típus, az üzemi hőmérséklet -20~80, ami egy széles működési tartomány, feltéve, ha a nagyobb kényelem érdekében.Ez egy doubleacting forgó befogó sarokban nyomja meg a henger belső átmérője 32 mm.Kis méretű, könnyen hordozható, bolt, kényelmes a használata, illetve a jó teljesítmény.Specifikáció : Elem Típus : Levegő Henger Opcionális Stílus : ACK3290 R, ACK3290 L Belső Átmérő (mm) : Kb.3 a dugattyúrúd Külső Átmérő (mm) : Kb.6 akcióban Típus : Double action Működő Közeg : Levegő (szűrt egy szűrő fenti képernyő 40µm) Működési Nyomás Tartomány : 0.0 MPa (22~145psi) Garantált Nyomás Ellenállás : 1.5 MPa (215psi) üzemi Hőmérséklet () : -20~80 Működési Sebesség-Tartomány (mm/s) : 50~200 Utazási Tolerancia Tartomány : 1.0 Forgási Szög Tolerancia Tartomány : ±1.5° Buffer Típus : None Vegye Át a Kaliber : PT1/8 Telepítő Használata : 1. Amikor a henger bilincsek, a munkadarab, hanem belül kell elvégezni a szorító stroke, valamint a rögzítés művelet nem végezhető belül a forgatás stroke-ot; 2. A rögzítő gép merőlegesnek kell lennie a henger.Miután a munkadarab szorított, kérem, ne mozgassa a munkadarab; 3. Mielőtt csővezeték a henger, a törmelék, a csőben kell távolítani, hogy megakadályozzák a szennyeződés kerüljön a henger; 4.

További részletek

Item Type:
Air Cylinder
Optional Style:
ACK3290R, ACK3290L
Inner Diameter (mm):
Approx. 32mm/ 1.3in
Piston Rod Outer Diameter (mm):
Approx. 16mm/ 0.6in
Action Type:
Double action
Working Medium:
Air (filtered by a filter screen above 40μm)
Operating Pressure Range:
0.15~1.0MPa (22~145psi)
Guaranteed Pressure Resistance:
1.5MPa (215psi)
Working Temperature ():
-20~80
Operating Speed Range (mm/s):
50~200
Travel Tolerance Range:
1.0
Rotation Angle Tolerance Range:
±1.5°
Buffer Type:
None
Take Over Caliber:
PT1/8
Installation and Use:
1. When the cylinder clamps the workpiece, it must be performed within the clamping stroke, and the clamping operation cannot be performed within the rotation stroke;:
2. The clamping plane must be perpendicular to the cylinder. After the workpiece is clamped, please do not move the workpiece;:
3. Before piping the cylinder, the debris in the pipe must be removed to prevent debris from entering the cylinder;:
4. The medium used in the cylinder should be filtered by a filter part above 40μm before use;:
5. When the cylinder is removed and not used for a long time, pay attention to anti-rust on the surface, add anti-dust blocking caps to the intake and exhaust ports, and apply anti-rust oil to the end of the piston rod.:
Package List:
1 x Air Cylinder:
A vevők választása