.

.

BZGKNUL Hógömb Űrhajós Űrhajós Crystal Ball Music Box Dekoráció Kreatív Zene Doboz Ajándék Fiú Születésnapi Ajándék (Méret : A)

BZGKNUL Hógömb Űrhajós Űrhajós Crystal Ball Music Box Dekoráció Kreatív Zene Doboz Ajándék Fiú Születésnapi Ajándék (Méret : A)

HUF 4581.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

*Magas Minőségű Anyagok - A Music Box gyantából készült, üveg, gyönyörű, tartós, stabil bázis miatt ez nem könnyű, hogy felborult *HÓGÖMB : Egyedi hógömb design, finom részletekre hozzáteszi, játékos, időtlen szépség a lakberendezés. *Zene kapcsoló az alján.Az alján a kristálygömb, ahol az akkumulátor fel van telepítve, csak kapcsolja be a kapcsoló telepítése után az akkumulátor. *Az új értelmezés a helyes Q verzió stílus lágyítja a merev kép az űrhajós.A díszítés, ami azt a bizottságnak a misztikum, az a ravaszság.A nagy fejét tartja az egész, az univerzum. *NAGY AJÁNDÉK : Ez a bájos, hagyományos üveg Karácsonyi hógömb egy tökéletes kiegészítője bármely otthon, ünnepi dekoráció.Keresek egy nagy ajándék, hogy anya, apa, nagyszülők, munkatársak vagy a barátok?Ez a tökéletes ajándék szülinapra, Karácsonyra, évfordulóra, vagy bármely ünnepség!.Alkalmas otthoni dekoráció, kézműves díszek, Valentin-Napi, születésnapi, esküvői gifts Description : Anyag : Üveg Resin Size : magassága 15cm átmérő 10cm Power : 3*AAA elem (a termék nem tartalmazza) Csomag lista : 1* kristálygömb zene box Note : A termék nem tartalmaz battery Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-2 cm hiba miatt kézi mérés, köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált ugyanaz, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy, kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

A vevők választása