.

.

Zsanér Hős® Ajtó Zsanér Kenés Eszköz. Ne Nyikorgó Ajtó Zsanérok. Nincs Rendetlenség. Könnyen használható. Szabadalmaztatott Termék.

Zsanér Hős® Ajtó Zsanér Kenés Eszköz. Ne Nyikorgó Ajtó Zsanérok. Nincs Rendetlenség. Könnyen használható. Szabadalmaztatott Termék.

HUF 629.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Megáll a nyikorgó ajtó zsanérokKönnyen használható szabadalmaztatott zsanér kenés eszköz.Kenje ajtó zsanér nélkül a káosz.Megszünteti túlszórás az ajtók, falak, berendezés, valamint a padló.Gyorsan működik, valamint illeszkedik a legtöbb lakossági ajtó zsanérok.Spray kenőanyag nem tartalmazza.Az USA-ban készült.Zsanér Hős egy innovatív, szabadalmaztatott termék, a Gyakorlati Megoldások.Zsanér Hős a válasz, hogy megszünteti a nyikorgó ajtó zsanérok könnyen, anélkül, hogy a rendetlenség!Gondold meg.Azokat a nyikorgó ajtó zsanérok az otthoni, irodai vagy munkahelyen őrülsz meg, de a rettegés megy át a zavaros folyamat a kenőolaj a zsanérok.Spray kenőanyagok működik jól, ha irányítani a varratok a zsanérok.A probléma az, hogy a kémiai túlszórás végül az ajtót, padlót, trim.mindenütt, kivéve, ahova kell.Zsanér Hős megoldja azokat a problémákat hatékonyan irányítja a kenőanyag a zsanér, míg tartalmazó túlszórás, illetve megszüntetése a rendetlenség!Egy gyors be a Zsanér Hős a vinnyog eltűnt! ✔ Nincs Több Nyikorog! ✔ Nincs több Rendetlenség! ✔ Könnyen Használható!.

További részletek

A vevők választása