.

.

HEEQING AE205 74 Slot illóolaj Doboz, Fa Tároló Esetben Tartja a 74 Üveg illóolaj Space Saver (Szín : Természetes, Méret : 34X27.5X9CM)

HEEQING AE205 74 Slot illóolaj Doboz, Fa Tároló Esetben Tartja a 74 Üveg illóolaj Space Saver (Szín : Természetes, Méret : 34X27.5X9CM)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Gyönyörű, mégis elegáns megjelenése megegyezik a komód tökéletesenMEGŐRIZNI A GYÓGYÍTÓ EREJÉT A OLAJOK-Ez az illóolaj hordtáska, anélkül, hogy megfelelő tárolási, hogy nincs gördülő, majd dugja be minden palack. ✿Méret(kb) : 34 X27. ✿, HOGYAN VÉDIK MEG AZ illóolaj BERUHÁZÁSOK : Csak, mint a család védelmét, cselekednünk kell, hogy megvédje az olajok,ez a tartós,74-palack tároló doboz a lehetséges megoldás. ✿MEGŐRIZNI A GYÓGYÍTÓ EREJÉT AZ OLAJ, Anélkül, hogy a megfelelő tárolás : az értékes illóolaj beruházások lesz a veszélye, hogy elveszítik a terápiás tulajdonságai,fény,hő, levegő éri,valamint a páratartalom is elvegyék a hatékonyságát, az olajok,a helyiség 74 teljes üveg,ennek a tárolási megoldás segít megmenteni az olaj beruházások egyébként unpreventable kárt.Gyönyörű, mégis elegáns megjelenése megegyezik a komód tökéletesen.MEGŐRIZNI A GYÓGYÍTÓ EREJÉT A OLAJOK-Ez az illóolaj hordtáska, anélkül, hogy megfelelő tárolási, hogy nincs gördülő, majd dugja be minden palack. ✿Méret(kb) : 34 X27. ✿, HOGYAN VÉDIK MEG AZ illóolaj BERUHÁZÁSOK : Csak, mint a család védelmét, cselekednünk kell, hogy megvédje az olajok,ez a tartós,74-palack tároló doboz a lehetséges megoldás. ✿MEGŐRIZNI A GYÓGYÍTÓ EREJÉT AZ OLAJ, Anélkül, hogy a megfelelő tárolás : az értékes illóolaj beruházások lesz a veszélye, hogy elveszítik a terápiás tulajdonságai,fény,hő, levegő éri,valamint a páratartalom is elvegyék a hatékonyságát, az olajok,a helyiség 74 teljes üveg,ennek a tárolási megoldás segít megmenteni az olaj beruházások egyébként unpreventable kárt.

További részletek

A vevők választása