.

.

Dajasan Mini Utazási ékszerdoboz Hordozható Utazási Ékszerek Esetében Utazási Bőr Ékszerek Szervező Doboz, a Lányok, Nők (Piros)

Dajasan Mini Utazási ékszerdoboz Hordozható Utazási Ékszerek Esetében Utazási Bőr Ékszerek Szervező Doboz, a Lányok, Nők (Piros)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤Multifunkcionális ékszerdoboz : az utazási ékszerek, a szervező egy kicsi, de nagy kapacitású, szív alakú dobozbanEz a könnyű ékszerek utazási esetben tartsa több fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok, karkötők, valamint. ❤Hordozható Utazási Ékszerek Esetben:A méret ez a hordozható ékszer tároló doboz, ha zárva van 3.57 hüvelyk, csak 0.Ez az utazási ékszer doboz a legjobb választás a rövid távú utazás, turizmus, hétvégi üzleti út, vagy üzleti utazás. ❤Magas Minőségű : Ez az ékszer szervező doboz készült tartós Nappa bőr, Nappa bőr elsősorban a híres márka ékszerek tárolására.A mini ékszer utazási esetben bélelt puha bársony, majd egy sima, tartós fém cipzár kívül a könnyű bezárása. ❤Szív Alakú Design : Az utazási ékszerek szervező szív-alakú design, kicsi, aranyos, ez a fajta szeretet szállítás, alkalmas, mint egy ajándék.Hogy ésszerű használata, a belső térben kell tárolni a gyűrűk, nyakláncok, karkötők, mellkasi csatok, fülbevaló, haj klipek valamint egyéb kisebb kiegészítők. ❤Nagy Ajándék Választás : A kicsi, könnyű, ékszerek, utazási rovat a tökéletes ajándék magad, a barátok, a feleség vagy az anya születésnapja, Karácsony, Valentin Nap, anyák Napja, valamint az évfordulókat. ❤Multifunkcionális ékszerdoboz : az utazási ékszerek, a szervező egy kicsi, de nagy kapacitású, szív alakú dobozban.Ez a könnyű ékszerek utazási esetben tartsa több fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok, karkötők, valamint. ❤Hordozható Utazási Ékszerek Esetben:A méret ez a hordozható ékszer tároló doboz, ha zárva van 3.57 hüvelyk, csak 0.Ez az utazási ékszer doboz a legjobb választás a rövid távú utazás, turizmus, hétvégi üzleti út, vagy üzleti utazás. ❤Magas Minőségű : Ez az ékszer szervező doboz készült tartós Nappa bőr, Nappa bőr elsősorban a híres márka ékszerek tárolására.A mini ékszer utazási esetben bélelt puha bársony, majd egy sima, tartós fém cipzár kívül a könnyű bezárása. ❤Szív Alakú Design : Az utazási ékszerek szervező szív-alakú design, kicsi, aranyos, ez a fajta szeretet szállítás, alkalmas, mint egy ajándék.Hogy ésszerű használata, a belső térben kell tárolni a gyűrűk, nyakláncok, karkötők, mellkasi csatok, fülbevaló, haj klipek valamint egyéb kisebb kiegészítők.

További részletek

A vevők választása