.

.

JAHH Vám Műanyag Mosogató edényszárító,Könnyen tisztítható pohártartóval Otthoni Konyhai Mosogató Szervezők (Szín : Fekete)

JAHH Vám Műanyag Mosogató edényszárító,Könnyen tisztítható pohártartóval Otthoni Konyhai Mosogató Szervezők (Szín : Fekete)

HUF 31044.60

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★Ideális a mindennapi családi használatra a contempoary design, hogy megfeleljen a legtöbb konyhában dekorok ★Kínál lemez slot, nagy csésze, vagy pohár szárítás területen rekesz evőeszköz tartó. Jellemzők puha anyag, bázisok, valamint belső párnázás. ★Készült jó minőségű, tartós Műanyagból. ★Készült öntött anyag. ★Ideális a mindennapi családi használatra a contempoary design, hogy megfeleljen a legtöbb konyhában dekorok. ★Kínál lemez slot, nagy csésze, vagy pohár szárítás területen rekesz evőeszköz tartó. Jellemzők puha anyag, bázisok, valamint belső párnázás. ★Készült jó minőségű, tartós Műanyagból. ★Készült öntött material.By megoldása egyszerű, gyakran figyelmen kívül hagyják a problémát, azt, hogy az emberek hatékonyabb a napi feladatok otthon.Mondják, hogy a termékek eszközök hatékony él.Ideális családok mindennapi használat contempoary design, hogy megfeleljen a legtöbb konyhában dekorok a prémium.műanyag elvezetését rack állomás jellemzők puha anyag, bázisok, valamint belső párnázás.kínál lemez slot, csésze, vagy pohár szárítás területen rekesz evőeszköz tartó; védi az ételeket, sinkside felületek.már nem aggódni, vakarja a mosogató munkalap, mint a puha láb megakadályozza a karcolások kínál csillapítás védelem.elkészült egy friss magas fényű, könnyű, tiszta fekete, szürke twin színek.Ők mindig egyszerű, funkcionális, valamint épült, hogy az utolsó.Ők csak építsenek termékek szeretik használni magukat.Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő-beállítások, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt kézi mérések.A csomag tartalmazza a fő terméket csak.

További részletek

A vevők választása