.

.

URYOUTH Jég Roller 2 Készletek Arc & Szem Krioterápia Arc Roller Pihenést a szem körüli Ráncok bőrápolási Termékek (ZÖLD EZÜST)

URYOUTH Jég Roller 2 Készletek Arc & Szem Krioterápia Arc Roller Pihenést a szem körüli Ráncok bőrápolási Termékek (ZÖLD EZÜST)

HUF 1529.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅ Tíz perc múlva a király roller ahhoz, hogy erősíti a kollagén rostok, csökkenti a pórusok, bőrpír, valamint javítja a bőr állagátHatékonyan csökkenti a duzzanatokat , javítja száműzni unalmas, száraz bőr színezete lesz az irigyelt!. ✅ Jég görgők is segít ellazulni, a bőr!Ha kipróbálod a szépség, kerék első alkalommal, csodálkozni fog, hogyan nélküle élni.Ennek minden előnyét hideg zuhany, fürdő. ✅ Használja a Rozsdamentes acél Fejét egy(kisebb) masszázs a szemed, templom, valamint ránc, amely kisebb, mint az ABS fejét, ami Könnyebben kezelhető.Használja az ABS vezetője(vízzel & Gyöngyökkel a belsejében), aki masszázs az arc,a nyak,test, amely nyereség a vitalitás vissza, ha fáradtnak érzi magát,Használja bármilyen része a testet, enyhíti a bőr. ✅ A többcélú arcát, görgős masszírozó kicsi, könnyű, hordozható szuper, ragyogó bőr nem elérhető.Tökéletes fenntartása, hogy ragyogó arcszín utazás közben, vagy nyaral–minden amire szükséged van egy fagyasztó!. ✅ 60 NAP GARANCIÁT, - Kérem vissza bármilyen minőségi probléma 60 napon belül egy teljes visszatérítést.A Rolling masszázs ébreszd fel a bőr, fokozatosan élvezze a folyamat egyre gyönyörű. ✅ Tíz perc múlva a király roller ahhoz, hogy erősíti a kollagén rostok, csökkenti a pórusok, bőrpír, valamint javítja a bőr állagát.Hatékonyan csökkenti a duzzanatokat , javítja száműzni unalmas, száraz bőr színezete lesz az irigyelt!. ✅ Jég görgők is segít ellazulni, a bőr!Ha kipróbálod a szépség, kerék első alkalommal, csodálkozni fog, hogyan nélküle élni.Ennek minden előnyét hideg zuhany, fürdő. ✅ Használja a Rozsdamentes acél Fejét egy(kisebb) masszázs a szemed, templom, valamint ránc, amely kisebb, mint az ABS fejét, ami Könnyebben kezelhető.Használja az ABS vezetője(vízzel & Gyöngyökkel a belsejében), aki masszázs az arc,a nyak,test, amely nyereség a vitalitás vissza, ha fáradtnak érzi magát,Használja bármilyen része a testet, enyhíti a bőr. ✅ A többcélú arcát, görgős masszírozó kicsi, könnyű, hordozható szuper, ragyogó bőr nem elérhető.Tökéletes fenntartása, hogy ragyogó arcszín utazás közben, vagy nyaral–minden amire szükséged van egy fagyasztó!.

További részletek

A vevők választása