.

.

yaoyaoshop Szappan Adagoló Flakon Testápolót Kézi Adagoló Szappan Adagoló, Konyha Fürdőszoba, Falra Szerelhető Műanyag szappanadagoló (350ml2)

yaoyaoshop Szappan Adagoló Flakon Testápolót Kézi Adagoló Szappan Adagoló, Konyha Fürdőszoba, Falra Szerelhető Műanyag szappanadagoló (350ml2)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Működik az összes olyan folyékony szappanokEgy vonzó, sokoldalú konyha vagy a fürdőszoba adagoló szivattyú a folyékony szappan, mosogatószer, krémek, sampon, tusfürdő, szájvíz, sokkal több.A shell készült tartós, vízálló műanyagból, amely nem rozsdás, de nagyon tartós.Kézi gomb : egyenletes, egyszerű, pontos gombot engedély.Kapacitás : 350ml*2, méret : 8. (felszerelt, a köröm szabad ragasztó, lehet telepíteni, anélkül, lyukasztó).Falra szerelhető, telepítés : erős, de kivehető, könnyen tisztítható, illetve utántöltő, csak emelje fel a fedelet, majd öntsük a folyadékot.Azt tervezték, hogy a szappan adagoló, hogy segítsen csökkenteni az időt töltesz a mosogató.Könnyed 1-kézi adagoló művelet lehetővé teszi, hogy mosogatni gyorsabban, miközben csökkenti a tér vett a mosogató.A termék anyaga : ABS plastic Product kapacitás : 350ml*2 Installation módszer : fal-mounted Product stílus : modern, simple Applicable jelenet : fürdőszoba, konyha, bevásárlóközpont, hotel1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt. Elemek kizárása nem jelenik meg, a termék fotók. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, enyhe szín eltérések előfordulhatnak, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.Méretek mért kézzel.Minden változó eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges. A megosztása, illetve visszajelzést szívesen fogadjuk, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, nem lesz sok termékeket, a referencia, a logisztika, általában akkor a hajó belül 1-3 nap, a becsült szállítási idő 9-15 nap.

További részletek

A vevők választása