.

.

Hordozható Férfi Pénztárca Dekoráció Csokoládé, Ajándék Doboz Cukorkát Doboz Zuhany Édesség Karácsonyi Doboz Gyermekek (Egy, Egy Méret)

Hordozható Férfi Pénztárca Dekoráció Csokoládé, Ajándék Doboz Cukorkát Doboz Zuhany Édesség Karácsonyi Doboz Gyermekek (Egy, Egy Méret)

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Projekt Típusa : Díszdobozban Mivel Kézi Mérés, Kérem, Engedje Meg, Hogy Egy Kis Hiba. Kérjük, vegye figyelembe, Hogy A fényhatások, A Fényerő/kontraszt Beállításokat A Monitor, A Szín, A Honlapon Képek Lehet, hogy Kissé eltér A Tényleges Színét.Projekt Típusa : Díszdobozban. Mivel Kézi Mérés, Kérem, Engedje Meg, Hogy Egy Kis Hiba. Kérjük, vegye figyelembe, Hogy A fényhatások, A Fényerő/kontraszt Beállításokat A Monitor, A Szín, A Honlapon Képek Lehet, hogy Kissé eltér A Tényleges Színét.Hordozható Férfi Pénztárca Dekoráció Csokoládé, Ajándék Doboz Cukorkát Doboz Zuhany Édesség Karácsonyi Doboz Gyermekek Clutches1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba.Szín : mint show1 x ajándék box Project Típusa : ajándék box Wedding, ünnep, születésnap, baba zuhany vagy szülinapi party dekoráció nagyon alkalmas a candy csomagolás, cookie/ csomagolás, ékszer doboz, kreatív DIYSize : 4. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fényhatások, a fényerő/kontraszt beállításokat a monitor, a szín, a honlapon képek lehet, hogy kissé eltér a tényleges színét.

További részletek

A vevők választása