.

.

Anime Rajzfilm Flanel Takaró Puha, Kényelmes, Meleg Takaró/Törölköző Paplan/Takaró Gyermekek számára(B,Tarka,60 L x 50 W)

Anime Rajzfilm Flanel Takaró Puha, Kényelmes, Meleg Takaró/Törölköző Paplan/Takaró Gyermekek számára(B,Tarka,60 L x 50 W)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✿【Anyag】 : 3 D-s nyomtatási technológiával Készült,anti-pelyhesedő flanel, kényelmes, meleg ✿ : Könnyű, tartós, összecsukható.Szuper-puha, nagyon jó érzés.Teljesen ellenállni zsugorodás, a ráncokat.design, nem könnyen koszos. ✿ : Viselheted TV-nézés közben, pihen a kanapé, ágy, olvasható, a tanulás , alvás , snuggleing , kemping , a játék, majd ledőltem egy kicsit. ✿ : Egy tökéletes ajándék a család és a barátok. ✿ : Mosógépben mosható, vagy mossa meg a kezét, gyorsan száradó, könnyen érdekel, tartós, ne használjon fehérítőt. ✿【Anyag】 : 3 D-s nyomtatási technológiával Készült,anti-pelyhesedő flanel, kényelmes, meleg. ✿ : Könnyű, tartós, összecsukható.Szuper-puha, nagyon jó érzés.Teljesen ellenállni zsugorodás, a ráncokat.design, nem könnyen koszos. ✿ : Viselheted TV-nézés közben, pihen a kanapé, ágy, olvasható, a tanulás , alvás , snuggleing , kemping , a játék, majd ledőltem egy kicsit. ✿ : Egy tökéletes ajándék a család és a barátok. ✿ : Mosógépben mosható, vagy mossa meg a kezét, gyorsan száradó, könnyen érdekel, tartós, ne használjon fehérítőt.

További részletek

A vevők választása