.

.

ANSNAL Kémény Ventilátor Elektromos Kémény Rajongó, Kandalló Kémény Rajongó, Tetőre Vezetett Füst Kiüritők, Kémény Ventilátor

ANSNAL Kémény Ventilátor Elektromos Kémény Rajongó, Kandalló Kémény Rajongó, Tetőre Vezetett Füst Kiüritők, Kémény Ventilátor

HUF 12380.40

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ MEGJEGYZÉS - Az üzemi feszültség a termék 190-230 V, valamint a kémény okozta tervezet rajongó által használt elhagyja a két végét a drót a kapcsolat, hogy a hatalom forrása ★ MEGJEGYZÉS - A füst outlet kerül a kémény.A füst outlet több, mint 6 méterre a tűz forrása, ellenkező esetben az indukált tervezet ventilátor égett.A hőmérséklet a kandalló nem éget a hőszigetelő réteg a tápkábelt. ★ NINCS ZAJ - az Egyik leggyakoribb panasz, amikor erős ventilátorok, hogy nagy zajt csapnak.Szerencsére, az oszcilláló ventilátor biztosítja, egy csendes működés, így nem kell kompromisszumot, amikor a kényelmes otthon. ★ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ - Nagyon csendes, alkalmas a legtöbb típusú kandallók, valamint nem igényel szakmai technikusok telepíteni.A telepítés a felület a kémény keménynek kell lennie, hogy a felület szorosan kell integrálni a kémény a legjobb hatást. ★ ALKALMAZNI, HOGY - nagyon alkalmas kandalló kiegészítők.A kémény okozta tervezet rajongó létrehoz egy kipufogó, valamint serkenti a gyors kiadás a füst, hogy megakadályozza, hogy a füst elől simán a kémény miatt a rossz kémény.Modell Száma : ANSNALPower / Teljesítmény : 100 wattss van : A leggyakrabban használt, illetve felismert füst kiüritők a füstmentesítő rendszerek.Fagyásgátló, anti-magas hőmérséklet, anti-korróziós, tartós.Specifikáció : Teljesítmény : 100 WVoltage : 190-240 VInstallation módszer : Nagyon egyszerű, telepítse az indukált tervezet rajongó a kémény outlet, adjunk hozzá egy vezető, hogy egy kényelmes helyet a szobában, majd csatlakoztassa egyetlen 220 v-os tápegység. (Kérem, kapcsolja ki az áramot, ha beszerelése vagy eltávolítása áramütés megelőzése céljából) Karbantartási tételek : 1. Mivel a szél meg a nap, a drót könnyen kor, kérjük, ellenőrizze, majd cserélje ki rendszeresen. Kérjük, tisztítsa ki az olaj, por, illetve a ventilátor rendszeresen. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a közös az indukált tervezet ventilátor, valamint a kémény laza vagy ferde, ha van ilyen, kérem, foglalkozzon vele az idő.Szállítási terjedelem : https : 1 * indukált tervezet rajongó.

További részletek

Power:
100 W
Voltage:
190-240V
Installation method:
Very simple, install the induced draft fan on the chimney outlet, add a lead to a convenient place in the room, and connect to a single 220V power supply. (Please turn off the power when installing or removing to prevent electric shock):
Maintenance items:
1. Due to wind and sun, the wire is easy to age, please check and replace it regularly.:
2. Please clean up the oil and dust on the fan regularly.:
3. Regularly check whether the joint of the induced draft fan and the chimney is loose or inclined, if any, please deal with it in time.:
Scope of delivery ::
1 * induced draft fan :
A vevők választása