.

.

Személyre szabott Átlátszó, Öntapadós Címke, Matrica Privát Egyéni Szájfény Szempillák Kozmetikai Cső Címkék 100-as (45x20mm)

Személyre szabott Átlátszó, Öntapadós Címke, Matrica Privát Egyéni Szájfény Szempillák Kozmetikai Cső Címkék 100-as (45x20mm)

HUF 1349.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Anyag : PET, méret : 45x20mmCsomag tartalma : 100 szabott szájfény cső matricák.Megjegyzés : Az üveg nem tartalmazza.Széles körű felhasználás : alkalmas a legtöbb kozmetikai, használható személyre szabott paszta, mint szájfény, ajakbalzsam, stb. tökéletes randi, munka, felek, a mindennapi élet, stb.Egyéni Szájfény Matricák - Nagy kezdőknek, illetve DIY projektek, tervezés, saját matricák alapján a szöveg.Ha bármilyen problémája van szó, kérem, ne aggódj,akkor forduljon hozzánk az első,ígérjük, igyekszünk minden lehetséges segítséget.Üdvözöljük a bolt!Szín : Átlátszó Címke Anyag : PET Anyag : öntapadós matrica Mennyiség : 100-as Forma : téglalap ,kör alakú Címke Méret : 45x20mm Megjegyzés : Csak olyan címkéket, nem buborék csövek Matrica vízálló, de nem is az a célja, hogy elmerült a vízben, kivéve, ha a címkék tekerjük körbe a cső pedig réteg a vége.Általában a termék színe eltérhet különbségek miatt a monitor beállításait.Széles körű felhasználás : alkalmas a legtöbb kozmetikai, használható személyre szabott paszta, mint szájfény, ajakbalzsam, stb. tökéletes randi, munka, felek, a mindennapi élet, stb.Általában a termék színe eltérhet különbségek miatt a monitor beállításait. Kérjük, törölje le a tészta tiszta a beillesztés előtt 2. Győződjön meg arról, hogy nincs olaj, nedvesség, amikor beillesztés, különben a beillesztés hatás befolyásolja. Beillesztése után, kérjük, nyomja meg a kezét, hogy növeli a viszkozitását 4. Ha a címke nem használható fel, kérjük, tegye vissza a csomagolás táskát, majd próbálja meg, hogy zárjuk le.A ragasztó nem használható fel, valamint a super sticky hatása lehet tartani sokáig.Egy Másik Szolgáltatás : Amennyiben bármilyen probléma van szó, kérem, ne aggódj,akkor forduljon hozzánk az első,ígérjük, igyekszünk minden lehetséges segítséget.

További részletek

A vevők választása