.

.

ALIVEE Cipős Dobozt Szervező Vízálló Cipő Hordozható Cipő Tároló Táska Szervezni, Nem Szőtt Tote Húzózsinórral Táska Szervező (Szín :

ALIVEE Cipős Dobozt Szervező Vízálló Cipő Hordozható Cipő Tároló Táska Szervezni, Nem Szőtt Tote Húzózsinórral Táska Szervező (Szín :

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Tároló doboz tárolására cipő, zokni, fehérnemű, könyvek, játékok, stbLehet elhelyezni, hálószoba, nappali szoba, szekrény, ágy alatt, bárhol a szobában.A cipős doboz por, nedvesség-bizonyítja, kényelmes, napi karbantartó, csak tiszta, enyhe szappanos vízzel vagy nedves szövet, tartsa tiszta, rendezett. ★Ez a cipő szervező védeni a legtöbb cipő méretek típus beleértve a bőr, tánc, golf, foci, edzőteremmel, valamint több. ★Tartsa a cipő külön a ruhákat, jó állapotban utazás közben. ★Ez a cipő táska van egy fogantyú a tetején az ön kényelmét. ★ A belső réteg háló ruhával, tartsa még egy pár papucs.Tároló doboz tárolására cipő, zokni, fehérnemű, könyvek, játékok, stb.Lehet elhelyezni, hálószoba, nappali szoba, szekrény, ágy alatt, bárhol a szobában.A cipős doboz por, nedvesség-bizonyítja, kényelmes, napi karbantartó, csak tiszta, enyhe szappanos vízzel vagy nedves szövet, tartsa tiszta, rendezett. ★Ez a cipő szervező védeni a legtöbb cipő méretek típus beleértve a bőr, tánc, golf, foci, edzőteremmel, valamint több. ★Tartsa a cipő külön a ruhákat, jó állapotban utazás közben. ★Ez a cipő táska van egy fogantyú a tetején az ön kényelmét. ★ A belső réteg háló ruhával, tartsa még egy pár papucs.Anyaga : Nem Szőtt Táska Funkció : tároló, lélegző, multifunctional Shoe táska nem tartalmazza cipő.

További részletek

A vevők választása