.

.

Everest Dupla Kemping Függőágy Szúnyogháló | Bug-Szabad Kempingezés, Túrázás, Hátizsákkal & Túlélési Szabadtéri Függőágy Sátor

Everest Dupla Kemping Függőágy Szúnyogháló | Bug-Szabad Kempingezés, Túrázás, Hátizsákkal & Túlélési Szabadtéri Függőágy Sátor

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Dupla Függőágy cucc tasak (1Tömörített Csomag Méret 5. 2 x Prémium minőségű, 5k N névleges könnyű alumínium karabély (21gm). 2 x 14 hurok 10ft nem-szakaszon poliészter heveder (1.Belső felszerelés lógni hurkok.Belső tároló zseb.Nylon felfüggesztés nettó kötelet.Részletes Utasítás Kártya. Névleges 400 kg . 70 D Rip-Stop Gyémánt Sző 100% Nylon.Háló Háló Poliészter 31gm 2100 Lyukak Per Négyzetméter.Tartalmazza A Felfüggesztés Nettó Akkordok.
✅ TELJES YOSEMITE CSOMAG : vannak mindenféle függőágyak, tartozékok a piacon, de nagyon kevesen tudnak versenyezni a minőségi megtalálja Everest Aktív Felszerelés.Mi is egy gyakorlati integrált bug net a dupla függőágy, mert, ha olyan vagy, mint mi, a természet, a terápia, így pihenni nos, alszik a bogár ingyenes.Ez a fedett függőágy megadja a kényelmet, hogy zárt térben, miközben még mindig a szabadban, egy tökéletes választás hátizsákkal, természetjárás, kemping, stb.
✅ RIPSTOP GYÉMÁNT SZŐ NYLON : használjuk a színeket úgy tervezték, hogy beleolvadnak a környezetbe, extra, katonai álcázás.A tartós 100% 210 T taft ejtőernyős készült gyors száraz gyémánt-szövés nylon szövet légáteresztő, ultrakönnyű, de nagy szakítószilárdságú.Az YKK dupla lap zip, alkatrészek hármas-varrott szegély varratok képes 400 kg.A 10ft hosszú, 6 láb széles, a függőágyak kényelmesen nagy ahhoz, hogy két szép, tágas, hogy egy személy! .
✅ , Nagy teherbírású SZÚNYOG HÁLÓ : egyedülálló nettó design biztosít a belső térben, anélkül, hogy az az érzésem, hogy zárt vagy klausztrofóbiás & kompatibilis a legtöbb Rain Fly beállítások.Készült nehéz minőségű poliészter 31gm szövet, a hálók nem húzza / tépd ki lógni lapok, mint a többiek.Ez 2100 lyukak per négyzethüvelyk No-see-Um bug nettósítás prémium minőségű, így ön nyugodt lehet bogár & szúnyog ingyenes.Nem kell vontatni sátrak & hálózsák a következő utazásra a teljesen zárt, nettósított menedéket! .
✅ EGYSZERŰ LÉPÉSBEN létrehozott & TELJESEN VISSZAFORDÍTHATÓ : Az Innovatív 2 személy függőágy net rendszer lehetővé teszi, hogy egy gyors, egyszerű beállítás tökéletes utazáshoz, valamint TELJES körű létrehozott utasításokat!A könnyen hordozható, könnyű függőágy úgy tervezték, hogy egyszerűen felborult használata, vagy anélkül a szúnyogháló.

További részletek

A vevők választása