.

.

Üveg Váza Virágot, Táska Alakú Vázát, fogantyúval Buborék, Egyedi Dekoráció, Asztali Dekoráció, Esküvői Dekoráció, Recepetion, Otthon (Világos)

Üveg Váza Virágot, Táska Alakú Vázát, fogantyúval Buborék, Egyedi Dekoráció, Asztali Dekoráció, Esküvői Dekoráció, Recepetion, Otthon (Világos)

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Egyedi Design】 Mi a szórakozás mellett, hogy a gyűjtemény a vázákatEz a táska alakú üveg váza fúj kézzel,célja a kis légbuborékok belül.Hogy lesz egy szép dekoratív dísze a haza. 【Minőségű Anyagok】 metszett táska alakú üveg váza, polírozott megvastagodott, lapos fenekű az állandó stabilitási, valamint két kezeli a kétszeres rögzített a test váza.Ezek a bájos virág vázák készült vastag & erős üveg, amelyek tartós, nem könnyű megtörni. 【Gyönyörű Ajándék】 Az egyedi tervezésű, hogy ezek a vázák biztosan fokozza a megjelenés minden asztal.Ez a saját, vagy küldje el, mint egy ajándék a Évfordulók, Születésnapok, Esküvők, Housewarmings, Hálaadás, Anyák Napja, Valentin-Nap, vagy Étterem Táblázat. 【Gyönyörű Dekoráció】 A virágos vázák a dekoráció lehet a nagy asztaldísz, hogy az étkező asztal, nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, irodai asztal, polc, polcok, ablakpárkányon.Képesek önálló díszíteni a szobát, annak ellenére, anélkül, hogy virág. 【A Tételek】Hossza : 7.28 a, Szélesség : 4.33 az, Magassága fogantyú : 11.A méret vagy a buborékok, lehet, hogy kicsit más a kép, hiszen az egész hajó, kézzel készített.De kérem, engedje meg, hogy a színe különböző lehet a természetes fény/meleg fény/hideg fény.

További részletek

A vevők választása