.

.

Jiozermi 2db Bronz Fedél Támogatás Zsanérok, Jobbra-Balra Összecsukható Emelje Fel Maradj Zsanér a rögzítő Csavarokat Bútor Fa Doboz

Jiozermi 2db Bronz Fedél Támogatás Zsanérok, Jobbra-Balra Összecsukható Emelje Fel Maradj Zsanér a rögzítő Csavarokat Bútor Fa Doboz

HUF 809.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

▶【A csomag Tartalma】 : kapsz 2 db fedél csuklópánt támogatás, valamint 8 db csavarralEz a zsanér támogatás egyedi, klasszikus megjelenés, adjunk hozzá egy retro íz, a haza pedig a tapasztalat egy ősi stílus. ▶【Termék Méret】 : Az összecsukható hossza fedél csuklópánt támogatás 3.Kibontakozott hossza 6. ▶【Kiváló Anyag,】 : A fedél csuklópánt támogatás épített acél sárgaréz kivitelben alkalmazható, amely tartós, vízálló, anti-rozsda anti-korróziós sokáig használni. ▶【Alkalmazások Széles Skáláját】 : A fedél csuklópánt támogatás körben használják, mint a szekrényben, dobozban, mellkas, lift, ajtó, stb.Meg lehet tartani a fedelet a becsapódik. ▶【100% - ban elégedett ügyfél】 : Jiozermi abban, hogy szeretni fogja a terméket, hogy adjuk vissza a pénzét, ha nem vagy oda a vásárlást követő 30 napon belül.Egyszerűen lépjen velünk kapcsolatba, hogy ez nem igaz. ▶【A csomag Tartalma】 : kapsz 2 db fedél csuklópánt támogatás, valamint 8 db csavarral.Ez a zsanér támogatás egyedi, klasszikus megjelenés, adjunk hozzá egy retro íz, a haza pedig a tapasztalat egy ősi stílus. ▶【Termék Méret】 : Az összecsukható hossza fedél csuklópánt támogatás 3.Kibontakozott hossza 6. ▶【Kiváló Anyag,】 : A fedél csuklópánt támogatás épített acél sárgaréz kivitelben alkalmazható, amely tartós, vízálló, anti-rozsda anti-korróziós sokáig használni. ▶【Alkalmazások Széles Skáláját】 : A fedél csuklópánt támogatás körben használják, mint a szekrényben, dobozban, mellkas, lift, ajtó, stb.Meg lehet tartani a fedelet a becsapódik. ▶【100% - ban elégedett ügyfél】 : Jiozermi abban, hogy szeretni fogja a terméket, hogy adjuk vissza a pénzét, ha nem vagy oda a vásárlást követő 30 napon belül.Egyszerűen lépjen velünk kapcsolatba, hogy ez nem igaz.Rólunk : Szakosodott Haza Office-termékeket, Jiozermi működik rendelkezik, megbízható, magas minőségű, praktikus termékek a globális ügyfelek.Az ön elégedettsége a legfontosabb.Reméljük, meg lehet próbálni a termékeket Jiozermi 2db Bronz Fedél Támogatás Zsanérok, Jobbra-Balra Összecsukható Emelje Fel Maradj Zsanér a rögzítő Csavarokat Bútor Fa Doboz Ékszerek Esetben Mellkasi Szekrény Szekrény Termékleírás : Szín : Bronz Anyaga : Vas Hajtogatott Hosszúság : 3.

További részletek

Color:
Bronze
Material:
Iron
Folded Length:
3.82 Inch / 97 mm
Unfolded Length:
6.73 Inch / 171 mm
Mounting Hole Distance:
0.81 Inch / 20.5 mm
Mounting Hole Diameter:
0.14 Inch / 3.5 mm
Package Includes:
2 x Folding Lid Support Hinges (Left+Right):
16 x Mounting Screws:
30 Days Warranty & No Risk Purchase:
Jiozermi love giving our customers satisfactory products at an affordable price and have a pleasant shopping experience:
If you have any questions about the product, you can contact us by email, we will solve your problem within 24 hours usually. Please give us a chance to solve any problems, thank you!:
If you are not satisfied with your purchase within 30 days for any reason, let us know and our products support unconditional returns. That's the Jiozermi :
A vevők választása