.

.

Kerék Felni Protector 16-20 Kerék Felni Védelmezők,Kerék Szélén, Trim Védelmező Gyűrű, Univerzális Gumi Felni Őr, Anti-Semmiből Autó Javítást

Kerék Felni Protector 16-20 Kerék Felni Védelmezők,Kerék Szélén, Trim Védelmező Gyűrű, Univerzális Gumi Felni Őr, Anti-Semmiből Autó Javítást

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Kifejezetten A Modell 3, Egyetemes 16-20 Hüvelykes KerekekTelepítése után thecar kerék felni védelmezők ,hatékonyan védi az autó, megakadályozza a karcolások, karcolás,a divat, valamint védelmet fokozza a szépség, a test.Autó, Kerék, Felni, Védelmezők, Minden Autó Modellek, képes több színben, míg a találkozót a méretre vonatkozó követelményeknek minden ügyfél.Figyelembe véve, hogy a gyakorlatiasság, a szépséget.Megjelenés Frissítés,vizuálisan csökkenti a jármű magassága test, kiemelve a sportos stílus, Védi a kerékagy a karcolásoktól.Nylon Szál Anyag,a biztonság, a környezetvédelem, keménység, szívósság.Hatékonyan védi a kerékagy kerülje a magas javítási költségek.Szerelje ki a kereket, szellőző a gumiabroncs, a hely, a kerék védelmi gyűrű, akkor töltse ki a gumiabroncs levegővel, majd telepítse a kereket.Specifikáció : Anyag : Nylon Szál Material Package Súly : 1.5 Kg Packing Méret : 60×60×10 Cm/23.9 In Packaging Tartalma : 4×Felni Protectors Installation : 1.Távolítsa el a gumi, meg kell leereszteni, felfedve a szélén a kerékagy. Helyezze be a védő gyűrű a hub-fogja meg szorosan. Segítségével a gumi kalapács, fújja fel a gumit, miközben gyengéden megérinti a hub gyűrűt, hogy a védő gyűrű teljes mértékben illeszkedik. Telepítse a teljes körű védelmi gyűrűk szerint a fenti módszerrel, majd telepítse őket vissza az eredeti autó. A különböző monitorok, valamint fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Kérjük, kerülje 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

További részletek

Material:
Nylon Fiber Material
Package Weight:
1.5Kg
Packing Size:
60×60×10Cm/23.6×23.6×3.9In
Packaging Includes:
4×Rim Protectors
Installation :
1.Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :
A vevők választása