.

.

Lehoo Kastély 14oz a Gyerekek Szigetelt Üveg Vizet Szalmával Iskolai szivárgásmentes, Termosz, kulacs Gyerekeknek (Dinoszaurusz&Egyszarvú)

Lehoo Kastély 14oz a Gyerekek Szigetelt Üveg Vizet Szalmával Iskolai szivárgásmentes, Termosz, kulacs Gyerekeknek (Dinoszaurusz&Egyszarvú)

HUF 5274.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?????? ?????? ?????????? - Lehoo Kastély gyerekek szigetelt üveg vizet készült dupla rétegű 304 rozsdamentes acélból, amely folyamatosan hideg 24 óra/ szigetelt, 10 óra, hogy a kisgyermek üveg vizet nem izzad, tartós, rozsda-bizonyíték ????????& ???? ?? ????? - Ez szigetelt gyerekek, víz, üveg, szilikon szalma, illetve kezelni jön szalma kefe csere szalma, könnyen hordozható, tiszta.A gyerekek víz üveg alkalmas a legtöbb kupa/ kerékpár/ autó tulajdonosoknak. 360° ????-????? - Csak húzza a fedelet, majd tömöríteni a szalma annak érdekében, hogy a gyerek kedvenc ital nem egy újjal.Ez a hőszigetelt üveg vizet gyerekeknek lehet csomagolni az iskola táska, vagy sporttáska, könnyen használható az iskolában, játszótéren, vagy kirándulások. ???? ???? ????? ??????? - 3 D nyomtatás segítségével, hogy a mintákat a gyerekek termosz palack, nem könnyű leesni el (csak a fedelet, mosogatógépben mosható), a gazdag színek, egyedi dinoszaurusz minták vonzó, hogy a gyerekek egy nagy meccs a gyerek uzsonnás doboz. ????? ???? ??? ???? - A stílusos újrafelhasználható kölyök víz üveg ideális ajándék gyerekeknek, születésnapi, vissza suli nap, gyereknap, Karácsony, szilveszter, stb.Mi nem csupán szakmai termékeket, a gyerekek, de az is, hogy ön kiváló szolgáltatást - kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése. ?????? ?????? ?????????? - Lehoo Kastély gyerekek szigetelt üveg vizet készült dupla rétegű 304 rozsdamentes acélból, amely folyamatosan hideg 24 óra/ szigetelt, 10 óra, hogy a kisgyermek üveg vizet nem izzad, tartós, rozsda-bizonyíték. ????????& ???? ?? ????? - Ez szigetelt gyerekek, víz, üveg, szilikon szalma, illetve kezelni jön szalma kefe csere szalma, könnyen hordozható, tiszta.A gyerekek víz üveg alkalmas a legtöbb kupa/ kerékpár/ autó tulajdonosoknak. 360° ????-????? - Csak húzza a fedelet, majd tömöríteni a szalma annak érdekében, hogy a gyerek kedvenc ital nem egy újjal.Ez a hőszigetelt üveg vizet gyerekeknek lehet csomagolni az iskola táska, vagy sporttáska, könnyen használható az iskolában, játszótéren, vagy kirándulások.

További részletek

A vevők választása