.

.

Koszorúslány Javaslat Ajándék, Párokat is, Hogy A tanú, Esküvő, Esküvői Buli, lánybúcsú, Pamut Ágynemű Bor, Táska - 1 Csomag(WINEDAI-011)

Koszorúslány Javaslat Ajándék, Párokat is, Hogy A tanú, Esküvő, Esküvői Buli, lánybúcsú, Pamut Ágynemű Bor, Táska - 1 Csomag(WINEDAI-011)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Mennyiség】 : A csomag tartalma 1 szett 【Dimenzió】 : A bor, táska 13,5 X 5,5 cm.A vákuumzáras a tetején, a táska fér borosüveg kapacitása 750 ml-es, vagy 1 L. 【Anyag】 : https : Pamut vászon.Újrafelhasználható, környezetbarát, ezek a bor birtokosai lehet egyszerűen mossuk meg újra. 【Design】 : Design egyik oldalán van a táska.A minták nyomtatása közvetlenül a szövet, tehát nem texturált vinil, hogy majd meghámozzuk, vagy repedés.Ők a tökéletes ajándék housewarmings, esküvők, esküvői zuhanyzó, évfordulók, ünnepek. 【Mennyiség】 : A csomag tartalma 1 szett. 【Dimenzió】 : A bor, táska 13,5 X 5,5 cm.A vákuumzáras a tetején, a táska fér borosüveg kapacitása 750 ml-es, vagy 1 L. 【Anyag】 : https : Pamut vászon.Újrafelhasználható, környezetbarát, ezek a bor birtokosai lehet egyszerűen mossuk meg újra. 【Design】 : Design egyik oldalán van a táska.A minták nyomtatása közvetlenül a szövet, tehát nem texturált vinil, hogy majd meghámozzuk, vagy repedés.Ők a tökéletes ajándék housewarmings, esküvők, esküvői zuhanyzó, évfordulók, ünnepek.

További részletek

A vevők választása