.

.

Artilife Dekoratív Öntapadós Vízálló Tömítő Szalag Vízálló Tömítő Szalagot, a Konyha, Mosogató, Fürdőkád Fürdőszoba, Zuhany, Wc (Átlátszó)

Artilife Dekoratív Öntapadós Vízálló Tömítő Szalag Vízálló Tömítő Szalagot, a Konyha, Mosogató, Fürdőkád Fürdőszoba, Zuhany, Wc (Átlátszó)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Díszítő értékétKönnyen alkalmazható.Könnyen tisztítható. 【Magas Minőségű】A tömítés szalag PVC-ből készült, valamint elektrosztatikus adszorpciós réteg.Ez a kiváló minőségű, mert erősebb tapadását. 【Széles körű Alkalmazását】Ez a por vízálló, hogy néhány helyen, tiszta, száraz ,mint például a konyha, fürdőszoba, valamint sarkok.Ez is használható dísznek. 【Szép Megjelenés】Ez egy szép megjelenésű, különféle szép állat a gyönyörű rózsaszín virágok, így lehet, hogy elrejtse a szennyeződéseket, hogy nem lehet tisztítani könnyen. 【Könnyen Használható】A tömítés szalag van a hajtás, így helyzetben, fél a falon, félig a fürdő. 【Csomag Tartalmazza】kapsz 3 tekercs tömítés szalag különböző minta van rajta. 【Magas Minőségű】A tömítés szalag PVC-ből készült, valamint elektrosztatikus adszorpciós réteg.Ez a kiváló minőségű, mert erősebb tapadását. 【Széles körű Alkalmazását】Ez a por vízálló, hogy néhány helyen, tiszta, száraz ,mint például a konyha, fürdőszoba, valamint sarkok.Ez is használható dísznek. 【Szép Megjelenés】Ez egy szép megjelenésű, különféle szép állat a gyönyörű rózsaszín virágok, így lehet, hogy elrejtse a szennyeződéseket, hogy nem lehet tisztítani könnyen. 【Könnyen Használható】A tömítés szalag van a hajtás, így helyzetben, fél a falon, félig a fürdő. 【Csomag Tartalmazza】kapsz 3 tekercs tömítés szalag különböző minta van rajta.Csak vágja, húzd meg a hátrál, a ragacsos, majd telepítse.Ez ilyen egyszerű!.Ez a tömítés kanyarokban könnyen botok szépen, hogy a csempével, a konyha,fürdőszoba,wc,mosogató, terület, zuhanyzó, falak, emelet.Ez ad egy szép kész megjelenés a szélek körül.

További részletek

A vevők választása