.

.

HAOKTSB Dupla Ágyban Párnák Hengeres Nyaki Párna Természetes Gumi Alvó Párna-Párna (Szín : Világos Szürke, Méret : 6010cm)

HAOKTSB Dupla Ágyban Párnák Hengeres Nyaki Párna Természetes Gumi Alvó Párna-Párna (Szín : Világos Szürke, Méret : 6010cm)

HUF 12309.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Latex,gumiA felhasználók az a képesség, hogy aludni hosszabb időre nem kell aggódni a fájdalom.A görbe latex párna illik a fiziológiai görbe állam, valamint összhangban áll a támogatást az ergonómia.Ergonomikus kialakítású segít ellazítani az izmokat, ívelt forma elősegíti enyhíti nyak, hátfájás.Az egyedi ergonomikus kialakítás, így kiváló támogatást a vissza a nyaka, ami egy tökéletes igazítás a gerinc.Nagy ajándék, hogy mutassa meg szeretteit, anya vagy a barátok, hogy tényleg érdekel a pihenés, egészség.A felhasználók az a képesség, hogy aludni hosszabb időre nem kell aggódni a fájdalom.A görbe latex párna illik a fiziológiai görbe állam, valamint összhangban áll a támogatást az ergonómia.Ergonomikus kialakítású segít ellazítani az izmokat, ívelt forma elősegíti enyhíti nyak, hátfájás.Az egyedi ergonomikus kialakítás, így kiváló támogatást a vissza a nyaka, ami egy tökéletes igazítás a gerinc.Nagy ajándék, hogy mutassa meg szeretteit, anya vagy a barátok, hogy tényleg érdekel a pihenés, egészség.Ez a párna!Ez maximális kényelmet nyújtanak semmilyen testhelyzet, s az ideális alvás oldalán, hasán, majd vissza.Az ALVÁS Tökéletes!Műszaki adatok : Méret : 50*10cm, 60*10cm Pillow anyag : természetes latex Pillowcase anyag : pamut fabric Package : 1*Latex párna mag, 1*pamut külső párnahuzat, 1*Rugalmas háló belső pillowcase The párnák vannak csomagolva tömörített csomagolás, amikor megérkeznek.Annak érdekében, hogy a legjobb használni hatás, készítse elő a következőket : 1. Nyissa meg a műanyag csomagolást, majd vegye ki a pillow2. Erősen fésű a párnát, várjon 24 hours3. Egyszer teljesen puha, kérjük, használja a párnát.Nagy Ajándék Ez a szabvány párna szett teszi a tökéletes ajándék bárkinek az életében, aki nemrég költözött, vagy lehet, hogy csak egy kis extra kényelmet.

További részletek

Size:
50*10cm, 60*10cm
Pillow material:
natural latex
Pillowcase material:
cotton fabric
Package:
1*Latex pillow core, 1*cotton outer pillowcase, 1*Elastic mesh inner pillowcase
The pillows are packed in compressed packaging when they arrive. In order to get the best use effect, prepare as follows:
1. Open the plastic packaging and take out the pillow:
2. Strongly comb the pillow and wait for 24 hours:
3. Once it is completely soft, please use a pillow.:
Great Gift - This standard pillow set makes for a perfect housewarming gift for anyone in your life who has recently moved, or might just need a little extra comfort. :
A vevők választása