.

.

OFISSON - 4 Db Hálószoba 3D Fali Matricák - Hajóablak Tengeri Élet Művészet Matrica 3M Gyerekeknek (Lányok, Fiúk) Játszószoba (12 Átmérő Minden)

OFISSON - 4 Db Hálószoba 3D Fali Matricák - Hajóablak Tengeri Élet Művészet Matrica 3M Gyerekeknek (Lányok, Fiúk) Játszószoba (12 Átmérő Minden)

HUF 1159.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

► A csomag Tartalmazza 4 Cserélhető fali matricák a gyermek hálószoba (delfin, teknős, kincs, cápa) ► Készült legmagasabb minőségű anyag 3 M Technológia. ► A tökéletes ajándék, hogy fokozzák a gyerekek szobájába, különleges, egyedi. ► Egyszerűen csak húzza bele a 3 D fali matrica, ami könnyen alkalmazható!. ► A csomag Tartalmazza 4 Cserélhető fali matricák a gyermek hálószoba (delfin, teknős, kincs, cápa). ► Készült legmagasabb minőségű anyag 3 M Technológia. ► A tökéletes ajándék, hogy fokozzák a gyerekek szobájába, különleges, egyedi. ► Egyszerűen csak húzza bele a 3 D fali matrica, ami könnyen alkalmazható!.Ösztönözze a gyermekek növekvő képzelet a hajóablak fali matricák.Ez alatt a tenger téma Dekoratív Meghámozzuk, majd Bottal Fali Matrica szett tartalmazza 4 HD nyomtatott hajóablak matricák : Egy mosolygó delfin nézni, hogy az ablakon át Egy Tengeri Teknős a habitat körülvett sárga halak Egy nagy fehér cápa a vadászat ragadozó, hogy Egy titokzatos víz alatti kalóz kincses ládát keres hosszú idő dekoráció?Akkor azt kell mindig szem előtt tartani, hogy a minőség a matrica vásárlás előtt őket.A 3 M anyagot használunk a matricákat kínálnak egy hosszabb élettartamú botot, mint bárki más, általában 5-7 év élettartam.Ha a falak egy kicsit alapvető, a fal matricák a legegyszerűbb módja annak, hogy frissítsd a gyermek hálószoba (vagy játszószoba!) anélkül, hogy egy nagy dekor elkötelezettség.Van egy csomó módon, hogy a wall art igazából érdekes, így a hálószoba tűnik, nem szó szerint mindenki más.Hagyd, hogy a gyerekek wim a delfinekkel, fedezze fel a kincseket, játszani a teknősök köszönni, hogy a cápák.Tengeri állat fal matricák a legjobb módja annak, hogy kifejezzük a gyermek szeretetét, az állatok művészi módon.Gyerekszoba vagy a gyerekszobába lesz, mint ha a saját akvárium tengeri élet óvoda tervek, valamint a gyönyörű hálószoba lesz az élet.Alkalmazás : ellenőrizze, Hogy a fal száraz, mentes a por, piszok, zsír alkalmazása előtt a fal matricák.A matrica minták alkalmasak a legtöbb lapos felületeket, ezért kérjük, kerülje az egyenetlen vagy érdes területeken.

További részletek

A vevők választása