.

.

Weiyiroty Felfújható Párna, Utazási Nyak Párna Nyaki Védelem Sofft Hordozható Széles körű Alkalmazását a Repülőgép(Rózsaszín)

Weiyiroty Felfújható Párna, Utazási Nyak Párna Nyaki Védelem Sofft Hordozható Széles körű Alkalmazását a Repülőgép(Rózsaszín)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Könnyű, Hordozható : Nyissa meg a gáz biztonsági szelep csatlakozó könnyen kiürül, nyomja le a gázt fog megjelenni gyorsan, ami kényelmes tárolásáraKönnyű, Hordozható : Nyissa meg a gáz biztonsági szelep csatlakozó könnyen kiürül, nyomja le a gázt fog megjelenni gyorsan, ami kényelmes tárolására.Könnyű, Hordozható : Nyissa meg a gáz biztonsági szelep csatlakozó könnyen kiürül, nyomja le a gázt fog megjelenni gyorsan, ami kényelmes tárolására.Széles körű Felhasználás : Felfújható párnák tud adni egy teljes többi, az utazás, a repülők, vonatok, autók, illetve egyéb transzfer.Pelyhesítő Anyag : Készült özönlött anyagot anélkül, éles szélek, hogy megzavarja az alvás vagy pihenés.Meg lehet nézni TV kényelmesen, otthon.Állítható Csat : A felfújható párna fogad el egy állítható dupla csat design, a csattal állítható a mérete, szorító érzés a gallér.Könnyű Használat : ellenőrizze, hogy a biztonsági szelep csatlakozó zárt, nyitott az infláció szelep csatlakozóját, majd elkezd nyomja meg az infláció szelep gombot, hogy gyorsan növeli.Szolgáltatás : 1. Állítható Csat : A felfújható párna fogad el egy állítható dupla csat design, a csattal állítható a mérete, szorító érzés a gallér. Széles körű Felhasználás : Felfújható párnák tud adni egy teljes többi, az utazás, a repülők, vonatok, autók, illetve egyéb transzfer. Könnyű, Hordozható : Nyissa meg a gáz biztonsági szelep csatlakozó könnyen kiürül, nyomja le a gázt fog megjelenni gyorsan, ami kényelmes tárolására. Könnyű Használat : ellenőrizze, hogy a biztonsági szelep csatlakozó zárt, nyitott az infláció szelep csatlakozóját, majd elkezd nyomja meg az infláció szelep gombot, hogy gyorsan növeli. Pelyhesítő Anyag : Készült özönlött anyagot anélkül, éles szélek, hogy megzavarja az alvás vagy pihenés.Meg lehet nézni TV kényelmesen, otthon.Hogyan kell Használni : 1. Rögzítse a gáz biztonsági szelep csatlakozó, nyomja meg az infláció szelep gombot többször, hogy felfújja, majd rögzítse az infláció szelep csatlakozó után, kipirulás. Mikor kell leereszteni, nyisd ki a légtelenítő szelep csatlakozó express deflation Specification : Elem Típus : Felfújható Pillow Product Anyag : Flocking Product Méret : 36 x 23cm / 14.

További részletek

Item Type:
Inflatable Pillow
Product Material:
Flocking
Product Size:
36 x 23cm / 14.17 x 9.06in(The size in the inflated state, there is an error)
Inflation Method:
Press to inflate(The delivery is in a deflated state, you need to press and inflate yourself when using it)
Package List:
1 xInflatable Pillow:
Note:
1. Don't overcharge the inflatable type:
2. There may be some smell when just opened, it is recommended to put it in a ventilated place for a few hours before using:
A vevők választása