.

.

Mintitude Tiszta Fűszer Jar Címkék Előnyomott Vízálló Kis Matricák Szervező Konyha, Kamra Gyógynövények/Fűszerek Fehér Szöveg (Fűszer)

Mintitude Tiszta Fűszer Jar Címkék Előnyomott Vízálló Kis Matricák Szervező Konyha, Kamra Gyógynövények/Fűszerek Fehér Szöveg (Fűszer)

HUF 629.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤Dobd FEL A fűszertartó& KAMRA : 100 Előre nyomtatott Fűszer Jar Címkék jó kis fűszer Üvegek, Ón fűszer konténerek ❤ESZTÉTIKUS : Az édes fűszer címkék gyönyörűen kialakított olvasható a tipográfia a megírt szöveget, amely egy azonnali frissítés a spice szervezet. ❤PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, VÍZÁLLÓ : Fűszer, címkék, matricák előnyomott a vízálló prémium vinyl matricák, hogy nem könny, vagy húzza le. ❤ALAPVETŐ FŰSZER LISTA : Minden készlet tartalmaz a legátfogóbb Fűszer nevét, majd Fűszerezés elemek a ház körül, kamra. ❤VÉGSŐ KONYHA, KAMRA SZERVEZET : A Konyha Címke Készletek a tökéletes módja annak, hogy szervezze meg a haza, konyha, minimális erőfeszítéssel. ❤SZERVEZET CÍMKÉK A HAZA KONYHA : kínálunk különböző szervezeti megoldások a konyha az otthon.Szakterületünk a tervezés teljes, hasznos, időtakarékos megoldások.Szervezze meg modernizálni a fűszereket, gyógynövényeket a karcsú célja, fűszer címkék vízálló, jól olvasható!Minimalista design egyszerű, tiszta, hozzátéve, egy kis kortárs elegancia, a konyha, kamra. ** A tökéletes méretek (0,5 x 1,5 hüvelyk) teszi a spice matricák alkalmas bármilyen fűszer üveg vagy üveg edénybe. **Készült prémium minőségű öntapadós vízálló, olaj-rezisztens matricák ** * * * A aranyos fűszer címkék könnyű alkalmazni a saját fűszer üvegek vagy a kamrában tartály **Előnyomott, illetve pre-válogatott fűszer matricák, amelyek ideális mindenféle szervezet, valamint a tárolási projektek **Fit sokféle fűszer üvegek, mágneses adóazonosító számot, bambusz vagy fa fedő üveg tartályokban vagy befőttes üveg.

További részletek

A vevők választása