.

.

[12 x 8 Csatorna Hole] Nyílás Fedelét. Alumínium Vissza Rács HVAC Mennyezeten vagy Oldalfalon Rács Nélkül Damper -Könnyű Air Flow - Gable Szellőzők.

[12 x 8 Csatorna Hole] Nyílás Fedelét. Alumínium Vissza Rács HVAC Mennyezeten vagy Oldalfalon Rács Nélkül Damper -Könnyű Air Flow - Gable Szellőzők.

HUF 2061.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A csatorna-lyuk, nyílás a falra vagy a mennyezetre, vagy ha a rács fog menniMindig mérje meg a szélességet az első kövesse a magasság, hogy győződjön meg arról, hogy megvásárolja a megfelelő rács. [Mérések] : Mindig intézkedés a falra vagy a mennyezetre nyitó, hogy erősítse meg, hogy melyik méretet meg kell rendelni.Ez a termék a lyuk mérni kell legalább 12"W x 8"H illeszkedik.Nem méri a régi rács.Mindig mérje meg a Szélességet(W) első kövesse a Magasság(H).Minden rács van egy front-end frame amely átfedés az oldalfal illetve mennyezet csatlakozott.A teljes külső mérete rács 13. Rögzített párhuzamos pengék garantálni a rács efective terület, a 38° - os szögben.Célja a kitermelés a levegő.A front Színe Fehér, a hátsó az eredeti szín szürke.Extrudált alumínium szerkezet, ALUMÍNIUM AA6063. Rozsda mentes, kiváló minőségű alumínium, így a diffúzor strudy, könnyű, könnyen telepíthető.Bevont Magas ellenállás elektrosztatikus fehér fényezés.Por-Kabát Befejezni - Sima, Fényes, Karcolás-Ellenálló.Az összes komponens zaj ingyenes, minden termékünk csomagolva egy műanyag zacskó independly egy sarokban védelem, segít, hogy ne sérüljön meg, a szállítási, Mind a hűtőrácsokat van a csavar, csarnokok, a keret pedig a rácsok közé tartozik a csavart a könnyű telepítés, van egy fehér csavar szín, ugyanaz, mint a grill, A festés technológia garancia tartós kivitelben, Karcolás ellenállás.Ez a visszatérés rács termék tervezett kitermelés a levegőt, át csepp panelek vagy függőleges falak, akár lakossági, vagy kereskedelmi.lehet telepíteni a konyha, fürdőszoba, egyedi fürdőszoba, tárgyalók, irodák, folyosók, többek között. S egy latin-amerikai vállalat, amely 1984-ben hozták létre, kezdetben, mint a gyártó rácsok, befúvók, valamint a tartozékok a KLÍMA piacon (a fűtés, szellőzés, klíma).Az idő múlásával, az általunk kifejlesztett alumínium importált termékek fronton, solar control, mennyezet, bioklimatikus alkalmazások funkcionális, standard, egyedi építészeti terveket. [Mérések] : Mindig intézkedés a falra vagy a mennyezetre nyitó, hogy erősítse meg, hogy melyik méretet meg kell rendelni.

További részletek

A vevők választása