.

.

GGR Kellékek FIL-898. Uni Irányított Fényű Izzólámpa, Nagy Teherbírású Áru Megerősített Üvegszálas Pántok Szalag. Az USA-ban készült.

GGR Kellékek FIL-898. Uni Irányított Fényű Izzólámpa, Nagy Teherbírású Áru Megerősített Üvegszálas Pántok Szalag. Az USA-ban készült.

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

SZUPER ERŐS ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ POLIPROPILÉN TISZTA GUMI ALAPÚ RAGASZTÓAlkalmas a legtöbb beltéri, mind kültéri használatra.Ipari, majd az általános célú végtelen szalag pántok, árukapcsolás, valamint palettázás.Az olló szükséges; ezt a felvételt nem lehet szakadt kézzel.A SZALAGOT ÚGY TERVEZTÉK, HOGY KEZELNI SÚLYA NEM HALADJA MEG A 100 KILÓT.PER INCH MIATT AZ ÜVEGSZÁLAS SZÁL.Képes ellenállni karcolások, horzsolások, moistures, valamint kopás, hogy megvédje vagy tartsa dobozok, amikor nehéz tárgyakat kell mozogni.RENDKÍVÜL ERŐS, TARTÓS TÖBBCÉLÚ RAGASZTÓ SZALAG MAGAS SZAKÍTÓSZILÁRDSÁG KÉPESSÉGEIT.Magas szakítószilárdság, magas tapadás minden felületre.Üveg, csiszolt fa, műanyag, fém, farostlemez, karton, stb.Rendelkezik egy szorosan a csomagolás, szállítás, mozgó, nagy raktár, tároló elemeket, valamint a doboz. 100% ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT, vagy visszatérítjük a pénzét.GGR Kellékek egy amerikai Cég székhelye Floridában.SZUPER ERŐS ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ POLIPROPILÉN TISZTA GUMI ALAPÚ RAGASZTÓ.Alkalmas a legtöbb beltéri, mind kültéri használatra.Ipari, majd az általános célú végtelen szalag pántok, árukapcsolás, valamint palettázás.Az olló szükséges; ezt a felvételt nem lehet szakadt kézzel.A SZALAGOT ÚGY TERVEZTÉK, HOGY KEZELNI SÚLYA NEM HALADJA MEG A 100 KILÓT.PER INCH MIATT AZ ÜVEGSZÁLAS SZÁL.Képes ellenállni karcolások, horzsolások, moistures, valamint kopás, hogy megvédje vagy tartsa dobozok, amikor nehéz tárgyakat kell mozogni.RENDKÍVÜL ERŐS, TARTÓS TÖBBCÉLÚ RAGASZTÓ SZALAG MAGAS SZAKÍTÓSZILÁRDSÁG KÉPESSÉGEIT.Magas szakítószilárdság, magas tapadás minden felületre.Üveg, csiszolt fa, műanyag, fém, farostlemez, karton, stb.Rendelkezik egy szorosan a csomagolás, szállítás, mozgó, nagy raktár, tároló elemeket, valamint a doboz. 100% ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT, vagy visszatérítjük a pénzét.GGR Kellékek egy amerikai Cég székhelye Floridában.Tapadás : 100 oz/a. 3" semleges mag.

További részletek

A vevők választása