.

.

Kaufpart Szervezni A Konyha A 3 Réteg Rozsdamentes fűszertartó Tökéletes Fűszer tartó Szervező a Fűszerek, valamint Több.

Kaufpart Szervezni A Konyha A 3 Réteg Rozsdamentes fűszertartó Tökéletes Fűszer tartó Szervező a Fűszerek, valamint Több.

HUF 4645.80

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Nehéz] A fűszertartó készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja, hogy egy erős, strapabíró konstrukcióMeg lehet tartani minden típusú üvegek, dobozok, illetve edényeket egy erős, teherbíró képességét, így egy megbízható fűszer tartó szervező. [3 Réteg], Felvázoló egy három rétegű tárolás kialakítása, ez a fűszerezés rack kínál bőséges teret, hogy tartsa a konyha tiszta, rendezett.Ez tárolja a különböző méretű fűszer palackokat, üvegeket, konténerek, így egy sokoldalú fűszertartó konyha elengedhetetlen. [Többcélú] A spice jogosultja nem korlátozódik konyha használja.Ez is lehet használni, a fürdőszoba, valamint kamrában tartani különböző eszközök, evőeszközök, mint a spice állványok, csészealjak, csészék, tálak.Igen sokoldalú fűszer szervező, hogy biztosítja a maximális kényelmet. [Helytakarékosság] Ez a fűszertartó segít megmenteni értékes pult kabinet teret azáltal, hogy extra tároló.Hatékonyan tartja a konyhai kiegészítők szervezett, rendezett, így könnyebb megtalálni, hogy mi van szüksége, gyorsan. [Rozsdamentes Acél Anyag] Kialakított, prémium-minőség-rozsdamentes acél, ez a fűszer jogosultja a biztonságos, veszélytelen, valamint ellenáll a rozsda.Könnyű, tiszta fenntartása, amely garantálja a hosszú távú használatra.A rozsdamentes fűszertartó kiváló befektetési minden háztartásban. [Nehéz] A fűszertartó készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja, hogy egy erős, strapabíró konstrukció.Meg lehet tartani minden típusú üvegek, dobozok, illetve edényeket egy erős, teherbíró képességét, így egy megbízható fűszer tartó szervező. [3 Réteg], Felvázoló egy három rétegű tárolás kialakítása, ez a fűszerezés rack kínál bőséges teret, hogy tartsa a konyha tiszta, rendezett.Ez tárolja a különböző méretű fűszer palackokat, üvegeket, konténerek, így egy sokoldalú fűszertartó konyha elengedhetetlen. [Többcélú] A spice jogosultja nem korlátozódik konyha használja.Ez is lehet használni, a fürdőszoba, valamint kamrában tartani különböző eszközök, evőeszközök, mint a spice állványok, csészealjak, csészék, tálak.

További részletek

Item Type:
Spice Rack
Material:
304 stainless steel
Product Color:
Silver
Product Layers:
3
Application:
Kitchen seasoning storage
Weight:
Approx. 1686g / 59.5oz
Package List:
1 x Spice Rack:
A vevők választása