.

.

Pandahall 75.5 Lábát Törheti Ellenálló Réz Drót 24 Nyomtávú Ékszerek Gyöngyfűzés a Kézműves Huzal Ékszer Készítés (Ezüst)

Pandahall 75.5 Lábát Törheti Ellenálló Réz Drót 24 Nyomtávú Ékszerek Gyöngyfűzés a Kézműves Huzal Ékszer Készítés (Ezüst)

HUF 1258.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

3 SZÍN : arany; ezüst; rose goldHIAGH MINŐSÉG : Ez a kézműves ékszer drót készült minőségi réz a elhomályosítani ellenálló bevonattal.jó alakíthatóság, puha, hajlítható, nem könnyű szakítani.Ha kell törni, használható eszköz kell vágni.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : egy gyönyörű, csillogó fényű, nagy gyöngyfűzés, nyaklánc, karkötő, fülbevaló, virágos megszervezése, kialakítása, sapka készítése ., hogy egy kis hurok egyik végét a drót, majd lezárja a másik végét a drót körül, mint a képen. csatlakoztassa egy fülbevaló akasztóval, hogy a tetején a vezeték csomagolva fityeg;., ismételje meg a fenti folyamatok, hogy a másik ezt a pár béke csat fülbevaló.Itt a végleges vezeték karika fülbevaló. 【KITŰNŐ MÉRET】23 méter (kb 25.5 ft) tekercs, 0, 5 mm, (24gauge) vastagsága. 【ANYAG】készült kiváló minőségű réz, egy rozsda-ellenálló bevonattal, a rendkívül szívós, majd véglegesen színű, erős, tartós. 【TÖBB HASZNÁLJA】a puha, tartós, réz huzal ideális ékszer készítés, olyan, mint a gyűrű, gyöngyös, fülbevaló, kanyargós medálok, nyakláncok, gyöngyös lánc, karkötő, stb. 【TÖKÉLETES DIY】meg is lehet használni, hogy dekorációk, lehet alkalmazni a sculpturing, drót, szövés, ravaszkodó, virágos megszervezése, a kertészkedés, vagy a csomagoló, keretek, szabályok, valamint otthon dekoráció. 【TIPP】ez a drót rugalmas, könnyen hajlítható kézzel, használhatod a csomagolás is szerszámok nélkül, de Ha használ, az eszközök jobb védő nylon jaws őket, mert fém nyomot hagy a drót.

További részletek

A vevők választása