.

.

BESTLIFE Akril Tiszta Esküvői Meghívó Kártya Nárcisz Minta,Esküvői Meghívók,Esküvői meghívót Kártya,Akril Meghívókat(165x114x2mm)(1 lot=100Pieces)

BESTLIFE Akril Tiszta Esküvői Meghívó Kártya Nárcisz Minta,Esküvői Meghívók,Esküvői meghívót Kártya,Akril Meghívókat(165x114x2mm)(1 lot=100Pieces)

HUF 5886.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Anyag : Kiváló behozott akrilMéret : L 165mmx W114mm,2mm Vastagság.Minta : nárcisz,Ügyfél design meg a méret is rendelkezésre állnak. : Selyem szitanyomás fehér vagy más színű.Sima edge,egyedi design Is nagy szeretettel várjuk a saját, egyedi design.Anyag : Kiváló behozott akril.Méret : L 165mmx W114mm,2mm Vastagság.Minta : nárcisz,Ügyfél design meg a méret is rendelkezésre állnak. : Selyem szitanyomás fehér vagy más színű.Sima edge,egyedi design Is nagy szeretettel várjuk a saját, egyedi design. *Méret : 165x114mm *Vastagság : 2mm , *Materail : Kiváló minőségű behozott áttetsző akril *Forma : Scroll mint a reklám fotók *MOQ : 50 PCS *súly : 0,07 kg/db,100 összesen 7 kg. *Biztosítunk ingyenes papír borítékok, hogy a csomagolás. *Szín : Minden színben elérhető (kérjük, küldje el a választott via üzenet) *Szöveg : Módosított bármilyen nyelvet, a nyelv *Nyomtatás Tartalmazza : Igen, bármilyen szín *Minták : nem testreszabás minták de üres minta meghívókat rendelkezésre, amely lehet nyomtatni otthon, ha szükséges.Kérjük, üres minta időpontban történő megrendelés egyébként küldünk egy véletlenszerűen kiválasztott minta.Kérjük, ellenőrizze design a rendelkezésre álló minta állomány a megrendelés, mint a mintákat evett eladott túl gyorsan a nagy kereslet miatt.Lehet, hogy nem mindig minden a tervek, illetve a szín a minták felsorolt képek. *Tömeges Megrendelések : Ez általában 3-4days a legtöbb minták, mint az összes meghívókat kézzel készített, kell nekünk ez a sok idő *Gyártási idő : 6-8 nap után (próbanyomat) *Szállítási idő : 3-5working nap *Rush Parancsot : Mi rush megrendelést a terveket.Kérjük, beszélje.Mi áll mögötte, hogy minden parancsot.Amikor megrendelését,kérjük válasszon e-mail, vagy lépjen kapcsolatba velünk az üzenetet adja meg az alábbi adatokat : 1).Nevét mind a lakodalom .felkéri a Dátum .felkéri a Helyét .Honlap (ha rendelkezésre áll) Mi található Kínában, így normál szállítási igények 3-5 munkanap attól függően, hogy a hely futárral . Mi a hajó DHL ,UPS vagy a Fedex, valamint a TNT. általában az Elemeket szállítjuk belül 7-9 munkanap fizetés után.

További részletek

A vevők választása