.

.

ZLDXDP Wc-Papír rendelkezőknek Többfunkciós Bizonyíték, Falra Szerelhető Fürdőszoba Tároló Szervező Vízálló (Szín : Szürke)

ZLDXDP Wc-Papír rendelkezőknek Többfunkciós Bizonyíték, Falra Szerelhető Fürdőszoba Tároló Szervező Vízálló (Szín : Szürke)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Prémium Anyag Épített ABS anyag, biztosítva -barát, gyermekek, tartósság, megbízhatóság, valamint a biztonságDupla Rétegű Design . Ez nem csak egy wc papír tálca, hanem a tároló doboz.Tárolás a felső réteg, papír tartó az alsó réteg, dual funkció, design, Hogy megfeleljen a különböző követelményeknek.Nincs Fúrás Telepíteni . Ez öntapadós wc papír tartót könnyen telepíthető, illetve nem kell lyukat fúrni a falat, a ragasztás, a fal, az ajtó, üveg, kerámia. A tetején a wc papír tartót lehet tartani a mobil telefon, tablet, óra, nedves törlőkendő, poharak, egyéb kis kütyü, amikor a wc vagy zuhanyzó, nagyon kényelmes, praktikus.Széles körű Alkalmazása-Megfelelő a sima felületek, mint például kerámia, üveg, stb.Tökéletesen kompatibilis a szilárd tekercs papír üres tekercs papír konyha papírt, zsebkendőt.Prémium Anyag Épített ABS anyag, biztosítva -barát, gyermekek, tartósság, megbízhatóság, valamint a biztonság.Dupla Rétegű Design . Ez nem csak egy wc papír tálca, hanem a tároló doboz.Tárolás a felső réteg, papír tartó az alsó réteg, dual funkció, design, Hogy megfeleljen a különböző követelményeknek.Nincs Fúrás Telepíteni . Ez öntapadós wc papír tartót könnyen telepíthető, illetve nem kell lyukat fúrni a falat, a ragasztás, a fal, az ajtó, üveg, kerámia. A tetején a wc papír tartót lehet tartani a mobil telefon, tablet, óra, nedves törlőkendő, poharak, egyéb kis kütyü, amikor a wc vagy zuhanyzó, nagyon kényelmes, praktikus.Széles körű Alkalmazása-Megfelelő a sima felületek, mint például kerámia, üveg, stb.Tökéletesen kompatibilis a szilárd tekercs papír üres tekercs papír konyha papírt, zsebkendőt.Szín : fekete / zöld / pink Material : ABSSize : 17.5 * 12 * 12 cm The papír tartó készült ABS, amely erős vízálló teljesítmény.Lenyűgöző, mesteri munka, természetes, sima design, hogy a megjelenés elegáns, stílusos.Alkalmas fürdőszoba, wc, hálószoba, konyha, stb.Könnyű telepítés, nincs fúrás.Tipp : Csak eladni wc-papír tartók, egyéb kijelző elemek nem kerülnek értékesítésre.

További részletek

A vevők választása