.

.

BRAVESS Öntapadós Wc Papír tartó Állvány,Szövet tartó Fürdőszoba,Wc Papír Tartók Fekete,Rozsdamentes Acél Wc papír Tartó, Fali tartó(Fekete)

BRAVESS Öntapadós Wc Papír tartó Állvány,Szövet tartó Fürdőszoba,Wc Papír Tartók Fekete,Rozsdamentes Acél Wc papír Tartó, Fali tartó(Fekete)

HUF 2571.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

⭐Robusztus, tartós Anti-rozsdásodás, korrózió ellenálló, vízálló, az egész papír tartó készült kiváló minőségű 304 rozsdamentes acélIdeális nedves környezetben, mint fürdőszobák, konyhák. ⭐Könnyen telepíthető fúrás nélkül.Nem károsítja a falat, csak húzza le a védőfóliát, majd ragaszd a falra, nyomja meg a gombot, hogy a botot több, határozottan. ⭐Illik leginkább a wc-papír tekercset a piacon.Egy nagy gombot a szegély megakadályozza, hogy a wc-papír tekercs csúszik le. ⭐Multifunkcionális lehet telepíteni vízszintesen vagy függőlegesen alatt a kabinet, vagy a falon szerint a személyes igények, meg is lehet használni, mint egy törülközőtartó, stb.Az egyszerű stílus alkalmas mindenféle dekorációs stílus. ⭐Arra törekszünk, hogy az ön számára magas minőségű, kényelmes szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk, mi ad kielégítő választ. ⭐Robusztus, tartós Anti-rozsdásodás, korrózió ellenálló, vízálló, az egész papír tartó készült kiváló minőségű 304 rozsdamentes acél.Ideális nedves környezetben, mint fürdőszobák, konyhák. ⭐Könnyen telepíthető fúrás nélkül.Nem károsítja a falat, csak húzza le a védőfóliát, majd ragaszd a falra, nyomja meg a gombot, hogy a botot több, határozottan. ⭐Illik leginkább a wc-papír tekercset a piacon.Egy nagy gombot a szegély megakadályozza, hogy a wc-papír tekercs csúszik le. ⭐Multifunkcionális lehet telepíteni vízszintesen vagy függőlegesen alatt a kabinet, vagy a falon szerint a személyes igények, meg is lehet használni, mint egy törülközőtartó, stb.Az egyszerű stílus alkalmas mindenféle dekorációs stílus. ⭐Arra törekszünk, hogy az ön számára magas minőségű, kényelmes szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk, mi ad kielégítő választ.

További részletek

A vevők választása