.

.

BESTOYARD 6db Trópusi Hawaii Hula Fű Tánc Szoknya, Gyerek Virág Virágfüzérek Karkötő Fejpánt, Nyaklánc, Melltartó Szett 40cm (Sárga Szoknya)

BESTOYARD 6db Trópusi Hawaii Hula Fű Tánc Szoknya, Gyerek Virág Virágfüzérek Karkötő Fejpánt, Nyaklánc, Melltartó Szett 40cm (Sárga Szoknya)

HUF 7731.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Hula tánc fű szoknya tervezték, rugalmas csukló, tépőzáras design oldalán könnyedén beállíthatjaEgy biztos Hawaii kiegészítő trópusi téma események, mint a Hawaii Luaus, céges partik, esküvők, sőt még többet is.Minden készlet tartalmaz egy hula fű szoknya, egy pár virág karkötő, egy virág nyakláncot, egy virág, fejpánt, s egy virágos melltartó.Gyönyörű, színes karkötő, nyaklánc, melltartó, valamint fejpánt.Díszítsd fel a lányt a bulira.Hula tánc fű szoknya tervezték, rugalmas csukló, tépőzáras design oldalán könnyedén beállíthatja.Egy biztos Hawaii kiegészítő trópusi téma események, mint a Hawaii Luaus, céges partik, esküvők, sőt még többet is.Minden készlet tartalmaz egy hula fű szoknya, egy pár virág karkötő, egy virág nyakláncot, egy virág, fejpánt, s egy virágos melltartó.Gyönyörű, színes karkötő, nyaklánc, melltartó, valamint fejpánt.Díszítsd fel a lányt a bulira.Description Still aggódik a gyerekek, hogy nem Hawaii kiegészítő trópusi téma esemény?Most, akkor javasoljuk, hogy a Trópusi Hawaii Hula Táncos Szoknya Szett, amely tartalmaz egy fű szoknya, egy pár virág karkötő, egy virág nyakláncot, egy virág fejpánt egy virágos melltartó.Öltöztesd őket, hogy megünnepeljük a buli.Jellemzők - Szín : Sárga szoknya. - Anyaga : Műanyag. 40cm ( Szoknya Hossz ); 40 - 90cm ( Derék ); 105cm ( Koszorú ). - Minden készlet tartalmaz egy hula fű szoknya, egy pár virág karkötő, egy virág nyakláncot, egy virág, fejpánt, s egy virágos melltartó. - Hula tánc fű szoknya tervezték, rugalmas csukló, tépőzáras design oldalán könnyedén beállíthatja. - Gyönyörű, színes karkötő, nyaklánc, melltartó, valamint fejpánt.Díszítsd fel a lányt a bulira. - Egy biztos Hawaii kiegészítő trópusi téma események, mint a Hawaii Luaus, céges partik, esküvők, sőt még többet is.Csomag, Beleértve 1 x skirtn2 x braceletsn1 x necklacen1 x bran1 x fejfedőt.

További részletek

A vevők választása