.

.

E-cowlboy Egyetemes U Közös Lehúzó 10105 nagy teljesítményű Autók, Fény-Kötelessége, Teherautók, Mezőgazdasági Gép (Osztály, 1-3)

E-cowlboy Egyetemes U Közös Lehúzó 10105 nagy teljesítményű Autók, Fény-Kötelessége, Teherautók, Mezőgazdasági Gép (Osztály, 1-3)

HUF 4139.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

- Megszünteti a veszélyes vice de foglalat vagy kalapálás módszerek - Lehet használni, az alumínium driveshafts. - Nem károsítja a kardántengely, holdon, ízületek vagy csapágy csésze. - Egy darab egység – Nem csavarok, kábelek, vagy összeszerelés szükséges. Beleillik U ízületek csapágy csésze 1.Nagy autók, könnyű tehergépkocsik, valamint a mezőgazdasági gépek.KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ Gyártott nagy teljesítményű szén-acél, amely a feldolgozott fém kezelés érdekében szálak tart alatt még a legszélsőségesebb körülmények között.FUNKCIÓ-Kifejezetten úgy tervezték, hogy eltávolítja a zárt u-közös poharat, gyorsan, egyszerűen.Ez az "eredeti" U-Közös Lehúzó nyújt végső nyers erőt szétszerelése.SZÉP TELJESÍTMÉNY, nem károsítja a kardántengely, holdon, ízületek, vagy csapágy csésze.Megszünteti a veszélyes vice csatlakozó, vagy kalapálás módszerek. 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA Ha nem vagy 100% - ig elégedett a Közös Lehúzó 10105, egyszerűen vissza a teljes vételárat 30 napon belül.Prémium Támogatás & 12 Hónap Garancia. Beleillik U ízületek csapágy csésze 1.Nagy autók, könnyű tehergépkocsik, valamint a mezőgazdasági gépek.KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ Gyártott nagy teljesítményű szén-acél, amely a feldolgozott fém kezelés érdekében szálak tart alatt még a legszélsőségesebb körülmények között.FUNKCIÓ-Kifejezetten úgy tervezték, hogy eltávolítja a zárt u-közös poharat, gyorsan, egyszerűen.Ez az "eredeti" U-Közös Lehúzó nyújt végső nyers erőt szétszerelése.SZÉP TELJESÍTMÉNY, nem károsítja a kardántengely, holdon, ízületek, vagy csapágy csésze.Megszünteti a veszélyes vice csatlakozó, vagy kalapálás módszerek. 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA Ha nem vagy 100% - ig elégedett a Közös Lehúzó 10105, egyszerűen vissza a teljes vételárat 30 napon belül.Prémium Támogatás & 12 Hónap Garancia.

További részletek

A vevők választása