.

.

Ozgkee Kézi Porszívó Vezeték nélküli Tisztább Újratölthető Mini 20K Pa Erős Szívó Air Duster Autó Ipari Felhasználás (Fekete-Kék)

Ozgkee Kézi Porszívó Vezeték nélküli Tisztább Újratölthető Mini 20K Pa Erős Szívó Air Duster Autó Ipari Felhasználás (Fekete-Kék)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

360 FOKOS FORGATHATÓ PET ECSET : Egyedi pet kefét, hogy lehet forgatni 360 fokban, hogy megfeleljen a porszívózás munkátEz a kefe lehet használni, mint egy többfunkciós eszköz. 30 PERC AKKUMULÁTOR élettartama : Ez a porszívó egyik leghosszabb akkumulátor élettartama a piacon, amely lehetővé teszi, hogy tiszta a szoba, iroda, autó, stb. az egyik megy, anélkül, hogy egy második vád, hogy továbbra is befejezetlen tisztító munka.LED DESIGN : Fényes LED világítást kézi autó porszívó jobban alkalmasak a sötét vagy a sarokban, tisztítás, majd jobban segíteni tiszta, mély, sarkokban, vagy a hiányosságok.MEGFELELŐ TULAJDONOSI TÖLTŐ : Ahelyett, hogy egy alacsony kulcs USB-C töltés konfiguráció, kézi porszívó vezeték nélküli töltés jön egy egyedi töltő fej, amely segít megvédeni az élet a terméket, továbbá lehetővé teszi a gyors töltés alatt 3 órán át.PRAKTIKUS, KÉNYELMES : Vezeték nélküli tisztább jön a különböző kiegészítők megoldani takarítási problémák.Kicsi, könnyű, lehet bárhol, nem köti a köldökzsinórt. 30 PERC AKKUMULÁTOR élettartama : Ez a porszívó egyik leghosszabb akkumulátor élettartama a piacon, amely lehetővé teszi, hogy tiszta a szoba, iroda, autó, stb. az egyik megy, anélkül, hogy egy második vád, hogy továbbra is befejezetlen tisztítás work2. 360 FOKOS FORGATHATÓ PET ECSET : Egyedi pet kefét, hogy lehet forgatni 360 fokban, hogy megfeleljen a porszívózás munkát.Ez a kefe lehet használni, mint egy többcélú tool3. MEGFELELŐ TULAJDONOSI TÖLTŐ : Ahelyett, hogy egy alacsony kulcs USB-C töltés konfiguráció, kézi porszívó vezeték nélküli töltés jön egy egyedi töltő fej, amely segít megvédeni az élet a terméket, továbbá lehetővé teszi a gyors töltés alatt 3 hours4. LED DESIGN : Fényes LED világítást kézi autó porszívó jobban alkalmasak a sötét vagy a sarokban, tisztítás, majd jobban segíteni a tiszta mély sarkok vagy gaps5. PRAKTIKUS, KÉNYELMES : Vezeték nélküli tisztább jön a különböző kiegészítők megoldani takarítási problémák.Kicsi, könnyű, lehet bárhol, nem köti a cord Spec : Elem Típus : Kézi Porszívó Vezeték nélküli Cleaner Model Száma : V01 Material : ABSCharging Feszültség : DC 5 V 1.

További részletek

A vevők választása