.

.

Század Csillag Gyerek Fiú Foci Zokni Kisgyermek Lány térdig Zokni Pamut Harisnya Egységes

Század Csillag Gyerek Fiú Foci Zokni Kisgyermek Lány térdig Zokni Pamut Harisnya Egységes

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

PamutMosógépben Mosható.
Tulajdonságok : - anyaga : Labdarúgás zokni gyerekeknek elsősorban pamutból.Ezek a puha, kényelmes, nagy rugalmasság, valamint a verejték felszívódás tökéletes, a sport viselni.
☞ Design : a Lányok térd magas zokni,három csíkos felső, 80-as évek Jelmezek zokni Gyerekeknek, egy klasszikus kombináció, ami soha nem megy ki a divatból.Könnyen illeszkedik a különféle egyenruhák, nadrágok, szoknyák.
Tulajdonságok : - jellemzők : Hosszú zokni a babáknak valók lábát meleg, hideg időben pedig egy megfizethető ruházat tartozék.Szintén egy tökéletes ajándék, az aranyos rajzfilm nézd, az biztos, hogy kérem a baba.
☞ Méret : Kisgyermek baseball zokni alkalmasak éves gyerekek 1-9, S : 28 cm=11"illik 12-36 Hónap, M : 35cm=14"illik 3-6 Éves, az L : 42cm=16.A színek alkalmasak a mindennapi pedig cosplay.
☞ Alkalom : Az unisex baba térd zokni használható egész évben, különösen alkalmas a különböző sportlétesítmények, napi helymegosztás, szerepjáték, stb.Karácsony, Halloween dagasztás, álarcos bálok, jelmezes bálok, retro golyó többet.

További részletek

A vevők választása