.

.

SQXBK 30cm/12 colos Akvárium légfüggöny Buborék Diffúzor Rugalmas Gumi Cső, Fal, Levegő Pálca Oxigén Hajlítható Buborék Cső akvárium

SQXBK 30cm/12 colos Akvárium légfüggöny Buborék Diffúzor Rugalmas Gumi Cső, Fal, Levegő Pálca Oxigén Hajlítható Buborék Cső akvárium

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A függöny bubbler puha gumi, amely jó rugalmasság, valamint lehet elérni bármely kívánt formátA rugalmas buborék bot az akvárium létrehozhat egy gyönyörű, buborék, függöny, dekoráció.A buborékok egyenletesen eloszlik.A légfüggöny tömlő oldjuk fel több oxigén, amely biztosítja, hogy a hal még aktív.A légfüggöny buborék bot leginkább alkalmas bujkál a homok, a táj, a kövek, stb., hogy az emberek egy titokzatos érzés.Outlet Méret : Kompatibilis 3/16" (4mm) ID. Porózus gumi tömlő jó rugalmasság lehet bármilyen formában.Engedd szabadjára a képzeletedet. A buborék függöny az akvárium egységes, jól van, az oxigén ellátás teljesítménye jó.Olyan szép, mint egy víz függöny. Tartsa a keringő víz körforgása, növeli a gáz egyensúly, a víz frissebb. Akvárium buborék szalagok leginkább alkalmas tereprendezés víztartályok.Ezek a jól alá rejtett homok, épületek, kövek, stb. alkalmas akvárium, valamint az akvárium dekoráció.Specifikáció : Anyag : gumi Szín : Fekete Méret : 30cm/12 colos Kilépő Méret : Kompatibilis 3/16" (4mm) AZONOSÍTÓ Megjegyzés : Enyhe ráncok a buborék szalag teljesen normális, nem befolyásolja a normális használja a terméket.Használati utasítás : 1. A használat során a buborék cső első csatlakoztatva az aljzatba, a visszacsapó szelep egy 4mm átmérőjű levegő csövet, majd csatlakozik a pumpa, a buborék cső teljesen a vízbe.Kapcsolja be a készüléket, majd azonnal engedje is légbuborékok. A hosszú távú használatra, mint a eltömődés szennyeződés, illetve csökkenti a levegő buborékok, lehet venni, aztán takarítottam ismételt felhasználásra. A kipufogógáz hatása a gumi diffúzor arányos a hatalom az oxigén szivattyú.Minél nagyobb a hatalom, annál nagyobb a gáz mennyisége.Csomag : akvárium víz függöny buborék csík x 1.

További részletek

Material:
rubber
Colour:
Black
Size:
30cm/12inch
Outlet Size:
Compatible with 3/16'' (4mm) ID
Notice:
Slight wrinkling of the bubble strip is normal and will not affect the normal use of the product.:
Instructions for use:
1. When in use, the bubble tube is first connected to the outlet of the check valve with a 4mm diameter air tube, and then connected to the air pump, and the bubble tube is completely put into the water. Turn on the power and immediately release even air bubbles.:
2. For long-term use, such as clogging dirt and reducing air bubbles, it can be taken out and cleaned for repeated use.:
3. The exhaust effect of the rubber diffuser is proportional to the power of the oxygen pump. The greater the power, the greater the gas volume.:
Package:
Fish tank water curtain bubble strip x 1 :
A vevők választása