.

.

WODMB Faragott Függöny Horog Fali Kampó Tömör Fa Fali Kampó Nappali, Hálószoba Dekoráció Kiegészítők (Szín : Egy, Méret :

WODMB Faragott Függöny Horog Fali Kampó Tömör Fa Fali Kampó Nappali, Hálószoba Dekoráció Kiegészítők (Szín : Egy, Méret :

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

- Az is lehet használni, hogy a kalap lefagy, vagy ruhákat - Tökéletes díszíti a nappalit, nappali, hálószoba, konyha, étkező, stb. - Kiváló mérkőzést a hagyományos, klasszikus vagy akár modern témájú szobák. - Adjunk egy kis elegancia, hogy bármelyik szobát, ezzel beállítva a klasszikus függöny horgok. - Egyszerű & klasszikus Típus, vonzó, függöny kiegészítők, felderül az életed!. - Az is lehet használni, hogy a kalap lefagy, vagy ruhákat. - Tökéletes díszíti a nappalit, nappali, hálószoba, konyha, étkező, stb. - Kiváló mérkőzést a hagyományos, klasszikus vagy akár modern témájú szobák. - Adjunk egy kis elegancia, hogy bármelyik szobát, ezzel beállítva a klasszikus függöny horgok. - Egyszerű & klasszikus Típus, vonzó, függöny kiegészítők, felderül az életed!.Jellemzők - Is használható akasztani a kalapot vagy a ruhák.- Tökéletes díszíti a nappalit, nappali, hálószoba, konyha, étkező, stb.- Kiváló egyezik meg a hagyományos, klasszikus vagy akár modern témájú szobák.- Adjunk egy kis elegancia, hogy bármelyik szobát, ezzel beállítva a klasszikus függöny horgok.- Egyszerű & klasszikus Típus, vonzó, függöny kiegészítők, felderül az életed!Csomag tartalma : 1*Függöny hook Notice : 1. Mivel a különböző számítógépek kijelző különböző színek, a tényleges színe lehet, a be It némileg eltér a fenti kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy különbség 1-2 CM.Köszönöm a megértését.Nem kell horog,puncs, illetve telepíteni,egyszerű használni anélkül, hogy károsítaná a falak.

További részletek

A vevők választása