.

.

BREWIX sör sör Kupa, Fából készült Sör Kupa Sört Bögre Fából készült Italt Bögre Használt Fa Családi Kitchen1 X Kupa 8,5 X 11Cm

BREWIX sör sör Kupa, Fából készült Sör Kupa Sört Bögre Fából készült Italt Bögre Használt Fa Családi Kitchen1 X Kupa 8,5 X 11Cm

HUF 8190.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Nagyon Alkalmas A Víz Pohár, Sörös Poharak : A Fa Sörös korsó nagyon alkalmas a víz pohár, sörös poharak, öblítse le, poharak, egyéb poharakból isszákEgyszerű, Elegáns Stílus : Ez a fa bögre egyszerű, elegáns stílus alkalmas családi használatra.A csésze alját vastag csésze befogadására napi teát iszik.Ellentétben a Vas Alkatrészek Nehéz : Az a bögre sör nem olyan erős, mint a vas, vagy könnyű eltörni, mint a porcelán, könnyű, erős.Gyönyörű Kivitelezés : Ez a sörös korsó használ, gyönyörű kivitelezés, érzékeny felület, nagyon kényelmes, ad egy jó élmény, tapasztalat.Alkalmas Otthoni Konyha, Piknik : A Fából készült Italt Bögre alkalmas otthoni konyha, piknik, bár, valamint egy nagyon jó ajándék, ajándék.BREWIXFeatures : 1.Nagyon Alkalmas A Víz Pohár, Sörös Poharak : A Fa Sörös korsó nagyon alkalmas a víz pohár, sörös poharak, öblítse le, poharak, egyéb inni cups2.Egyszerű, Elegáns Stílus : Ez a fa bögre egyszerű, elegáns stílus alkalmas családi használatra.A csésze alját vastag csésze befogadására napi tea drinks3.Ellentétben a Vas Alkatrészek Nehéz : Az a bögre sör nem olyan erős, mint a vas, vagy könnyű eltörni, mint a porcelán, a fény, a strong4.Gyönyörű Kivitelezés : Ez a sörös korsó használ, gyönyörű kivitelezés, érzékeny felület, nagyon kényelmes, ad egy jó tapasztalat experience5.Alkalmas Otthoni Konyha, Piknik : A Fából készült Italt Bögre alkalmas otthoni konyha, piknik, bár, valamint egy nagyon jó ajándék gift Specification : Állapot : 100% Márka New Material : Fa Szín : Képek Shown Size : Kb.5 * 11cm Kapacitás : 301-400ml Weight : Kb.232g Csomag lista : 1 * Cup Note : 1. Kérem, engedje meg, 0~1 inch hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Material:
Wood
Color:
As Pictures Shown
Size:
Approx.8.5 * 11cm
Capacity:
301-400ml
Weight:
Approx.232g
Package list:
1 * Cup:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
A vevők választása