.

.

5db Gyerekek Nyomtatott Face_mask Mosható, Újrahasználható Arcát Pamut Ronggyal a Gyermekek Iskolai Kültéri (5pc,colored_3)

5db Gyerekek Nyomtatott Face_mask Mosható, Újrahasználható Arcát Pamut Ronggyal a Gyermekek Iskolai Kültéri (5pc,colored_3)

HUF 1349.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Fül Ciklus lezárása 【Magas Minőségű Anyag】a környezetbarát anyag, amely biztonságos, puha, kényelmes.A gyerekek face_mask mosható, valamint újrafelhasználható.Puha, kényelmes, lélegző anyag, sokkal kényelmesebb, ha a kicsik viselni. 【 Egy Méret a legtöbb Gyerek】A csomag tartalma 5 Db gyerekek eldobható face_masks.A méret kifejezetten a gyermekek számára.Megfelelő életkor : 4-12 éves. 【Állítható Earloops 】Rugalmas rögzítőt lehet beállítani, hogy bármely, a fiúk vagy a lányok arca, alakja, annak biztosítása érdekében, egy kényelmes rajta tapasztalat.Mindkét oldalán Earloops egy igazító,egy méret alkalmas a legtöbb Gyermek.Lehet állítsa be a rugalmas fül, hurok, hogy a kényelmes helyet, ahol ingyenes a füled. 【Megfelelő Alkalomra】A gyerekek arcát borító alkalmas napi, beltéri, mind kültéri tevékenység, kültéri, iskola, szupermarket, valamint bármely más nyilvános helyeken. 【Jó Ajándék a Gyermek】Összpontosítani létrehozása jó termékek, hogy a gyerekek szeretik.Gondosan kiválasztott, a legjobb legdivatosabb minták gyermekek számára, egy jó ajándék őket ebben az időszakban.

További részletek

A vevők választása