.

.

TOPINCN Rizs Tároló Vödör, PP Anyag Átlátszó Fedelet Haza Kithcen Rizs Konténer, Jó Tömítő Száraz Élelmiszer Adagoló Kukorica Vödör (Zöld)

TOPINCN Rizs Tároló Vödör, PP Anyag Átlátszó Fedelet Haza Kithcen Rizs Konténer, Jó Tömítő Száraz Élelmiszer Adagoló Kukorica Vödör (Zöld)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Magas Minőségű Anyag : A mateial a rizs tároló vödör kiváló minőségű PP anyag, amely tartós, erősJól Tette : Ez a rizs tároló vödör szigorú szabályokat fogad el a folyamat, standard, elég nehéz, nem könnyű megtörni.Jó Tömítés : Ez a rizs tároló vödör szakmai tervezés, a jó tömítés, ön jó a tapasztalat.Két Lehetőség van : Ez a rizs tároló vödör jön a két lehetőség, akkor úgy döntött, ahogy tetszik.Mind a klasszikus, gyönyörű.Kedves Tipp : Kérjük, figyelmesen erősítse meg a termék mérete, valamint a részleteket, hogy elkerüljék, hogy nem tudja használni.Szeretettel köszöntelek. Műanyag, Átlátszó Test : Ezt a rizs tároló konténer az átlátható, látható testet, amely könnyű, hogy tartsa a szemét a rizs. Tovább Étel : Ez a rizs tároló doboz a mágnes kapcsoló fedél, amely képes folyamatosan jó az étel hosszabb, illetve megakadályozza, hogy a kiömlött. Prémium Anyag : Ez a rizs tároló vödör készült PP anyag, amely tartós, masszív, stabil, használható sokáig. Helytakarékos : A rizst vödör lehet helyezni a sarokban, maximalizálja konyha tér, valamint a dolgokat szervezett.Az élelmiszer-előállító ideális munkalapok, kamra állványok, hűtőszekrények, fagyasztók, konyhaszekrények, szekrények, beépített szekrények, stb. Kényelmes Használat : Ez a rizs tartály egy flip top, kényelmes szolgáltatás kupa, amely könnyű, kényelmes, hogy mossa meg a mosogatógép.Specifikáció : Elem Típus : Rizs Tároló Bucket Material : PPPackage Lista : 1 x Rizs Bucket1 x mérőedényt.

További részletek

Item Type:
Rice Storage Bucket
Material:
PP
Package List:
1 x Rice Bucket:
1 x Measuring Cup :
A vevők választása