.

.

NEM SPLICE | Csatlakozó Csatlakozó Kábelköteg | Gyújtás Tekercs | 2 CSOMAG | Kapcsolat Javító Készlet

NEM SPLICE | Csatlakozó Csatlakozó Kábelköteg | Gyújtás Tekercs | 2 CSOMAG | Kapcsolat Javító Készlet

HUF 998.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

NEM SPLICE - >>>>( Megold rossz kapcsolat probléma, ha a vágás eredeti berendezések, vezetékek segítségével a fenék csatlakozókTöbb problémát okoz, mint amit kezdődött).Ez nem szeletet csatlakozó OE Szemüveg.Tartozék csatlakozó , csapok , gumi perselyek összes x-2. Tökéletes azok számára, amelyek cseréje OEM sérült, kopott csatlakozók .
Általában az eredeti éves csatlakozók megrepedhet törékennyé válnak megvalósítja a teljesítmény, illetve létre nem kívánt hatások miatt.Mikor cseréljük a régi tekercsek ez mindig egy jó ötlet, hogy cserélje ki a kopott csatlakozók.NEM SPLICE - >>>>( Megold rossz kapcsolat probléma, ha a vágás eredeti berendezések, vezetékek segítségével a fenék csatlakozók.Több problémát okoz, mint amit kezdődött).Ez nem szeletet csatlakozó OE Szemüveg.Tartozék csatlakozó , csapok , gumi perselyek összes x-2. Tökéletes azok számára, amelyek cseréje OEM sérült, kopott csatlakozók .
Általában az eredeti éves csatlakozók megrepedhet törékennyé válnak megvalósítja a teljesítmény, illetve létre nem kívánt hatások miatt.Mikor cseréljük a régi tekercsek ez mindig egy jó ötlet, hogy cserélje ki a kopott csatlakozók.Ez egy komplett gyújtás tekercs csatlakozó készlet.KÉT CSOMAG Csatlakozó tartalmazza időjárás zárak, csapok, terminál pedig zár.Tökéletes azok számára, amelyek cseréje OEM sérült, kopott csatlakozók .
Általában az eredeti éves csatlakozók megrepedhet törékennyé válnak megvalósítja a teljesítmény, illetve létre nem kívánt hatások miatt.Mikor cseréljük a régi tekercsek ez mindig egy jó ötlet, hogy cserélje ki a kopott csatlakozók.Ezek a csatlakozók készült a legtöbb tartós anyagok a piacon.Ezeket úgy tervezték, hogy ellenálljon a magas hő, nedvesség, védi a tekercs csomag a nem kívánt hatások miatt is nagy a módosított járművek teljesítményét tekercs csomag, valamint a gyújtás rendszer.Eléri, vagy Meghaladja az Oem Teljesítmény.

További részletek

A vevők választása