.

.

Fa Nagyapa Kisgyermek Eső Csizma Baba Gyerekek Könnyen Eső cipő Gyerekek Vízálló Cipő Fiúk Lányok(1-6 Év)

Fa Nagyapa Kisgyermek Eső Csizma Baba Gyerekek Könnyen Eső cipő Gyerekek Vízálló Cipő Fiúk Lányok(1-6 Év)

HUF 1799.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Memória hab insole nyújt nagy arch támogatása,fokozza a kényelmet, valamint a lazítás, a stressz, illetve a fájdalom a sarokRugalmas talp a jó tapadás,kínál támogatást, kényelmesebb,biztosítja, hogy a gyerekek biztonságát, a mozgás.Magas minőségű gumi talp erős tapadást biztosít,ami egy erős, hogy megakadályozza őket a csúszó felületen.Légáteresztő puha air mesh bélés lehetővé teszi, hogy a légi utazás során a csizma. 5mm neoprén, kényelmes rugalmas, meleg.Megvastagodott, zárt magas minőségű gumi héj kiterjeszti fel fenti boka.Polivinil-Klorid talp.
【Készült Puha Anyagok-PVC】Kisgyermek eső csizma képes megvédeni a gyerekeket attól, hogy sérült miatt durva súrlódás vagy bármilyen más esetleges problémákat.
【Könnyű】Könnyű kialakítás, a gyerekek szabadon érzés nélkül nehéz.
[Vízálló & Könnyen tisztítható] Ezek a kisgyermek eső csizma 100% - ig vízálló alkalmas eső, hó nap.A sima külső védi a kisgyermek eső csizma nyomkövető kosz meg a talaj.
【Nem-Csúszásmentes】PVC talp ad jó tapadás, illetve csökkenti a balesetek a csúszós padló.
【Alkalom & Szezon】A Gyerekek tudják Viselni, Ha Hegymászás/ Túrázás/ Kempingezés/ Kerékpározás, Egyéb Szabadban.A Fa Nagyapa a gyártó speciális, a kutatás-termelés eső csizma/cipő.Minden terméket készült környezeti anyag, valamint feleltek meg a nemzetközi minőségi előírásoknak.A Fa Nagyapa kisgyermek eső cipő, amely PVC-ből készült, 100% vízálló, könnyű a gyerekeknek, ami kényelmes viselet, amikor hegymászás,túrázás,kempingezés, illetve más, a szabadban.

További részletek

A vevők választása