.

.

ZHAOLEI Összecsukható Konyhai Szemetesbe Fali Tároló Vödör Autó Kuka Szekrény Ajtaját Szerelhető Szemetes Konyhai Szemetesbe (Szín : E,

ZHAOLEI Összecsukható Konyhai Szemetesbe Fali Tároló Vödör Autó Kuka Szekrény Ajtaját Szerelhető Szemetes Konyhai Szemetesbe (Szín : E,

HUF 3654.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Könnyen lógott a konyha ajtót, vagy szekrény ajtaját, könnyen telepíthetőEzt a szemetet tartály könnyen tisztítható fel.Alkalmas ajtó panelek kevesebb, mint 2,5 cm.A konyha szekrény akasztós szemetet rack több helytakarékos, kényelmes, praktikus.Nem csak ezt a szemetet is lógott, de ez is a földre helyezik, majd egy összecsukható kialakítás csökkenti a méretét.Is használható, mint egy tároló, használható konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, autó hátsó ülésen lóg konténer, iroda, kerti vinni.Könnyen lógott a konyha ajtót, vagy szekrény ajtaját, könnyen telepíthető.Ezt a szemetet tartály könnyen tisztítható fel.Alkalmas ajtó panelek kevesebb, mint 2,5 cm.A konyha szekrény akasztós szemetet rack több helytakarékos, kényelmes, praktikus.Nem csak ezt a szemetet is lógott, de ez is a földre helyezik, majd egy összecsukható kialakítás csökkenti a méretét.Is használható, mint egy tároló, használható konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, autó hátsó ülésen lóg konténer, iroda, kerti vinni.Termékleírás : Szín : fehér/coffee Material : PP+TPEDimensions : 26 x 24 x 16 cm Package Tartalmazza : 1 összecsukható szemetet can Notice : 1. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés.Megjegyzés : a Különböző világítási vagy monitorok lehet, mert a színe a elemet a kép, hogy kissé eltér a tényleges tétel.Mérési tűréshatár +/- 1-3 cm.

További részletek

Color:
white/coffee
Material:
PP+TPE
Dimensions:
26 x 24 x 16 cm
Package Included:
1 folding trash can:
Notice:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation.:
Note:
Different lighting and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.
A vevők választása