.

.

INJIE sötétzöld Kerámia kávéscsésze Szett Kanállal Csészealj porcelán teáscsésze Suite Étel, Reggeli Porcelán Bögre Tej (Szín :

INJIE sötétzöld Kerámia kávéscsésze Szett Kanállal Csészealj porcelán teáscsésze Suite Étel, Reggeli Porcelán Bögre Tej (Szín :

HUF 5112.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

☆Robusztus, tartós☆Ez a csésze kávé készült kiváló minőségű kerámia anyagokA kávét készült, magas minőségű anyagok, a textúra, vékony, kemény, a pohár, a test erősebb, a súlya könnyebb, a felület sima, finom.A megjelenés gyönyörű, ergonomikus, úgy tűnik, nagyon kényelmes, amely hozni egy kellemesebb érzés!. ☆Egyszerű, divatos ☆Az egész kupa test sima, finom, fényvisszaverő textúra, ami több egyszerű, de divatos.A fenekét, a csésze kávé, kávé csészealjak vagy csúszásmentes kezelés, amely lehet elhelyezni az asztalon még szilárdan. ☆Könnyen tisztítható☆Ez a csésze kávé készült kiváló minőségű kerámia anyagok.A különleges kivitelezés teszi az egész kupa test sima, finom, fényvisszaverő textúra, így könnyebben tisztítható.Ha kellemetlen, hogy tiszta, ha kimegy, majd vinni, akkor törölje át tiszta papírtörlővel, ami nagyon kényelmes!. ☆Könnyen hordozható☆Ezt a kávét a csésze nagyon kompakt, egyszerű, de elegáns megjelenésű, nagyon kényelmes szállítására.Azt hiszem, hogy el tudja látni ezt a kupát, ha kimegy, hogy egy nagy vizuális élményét bármikor, bármilyen hely!. ☆Ajándék, ajándékok☆Ez a csésze kávé készült kiváló minőségű kerámia anyagok.A forma tökéletes, az egész kupa test sima, finom, fényvisszaverő textúra, ami több egyszerű, de divatos.Az ergonómikus, nagyon kényelmes.Azt hiszem, ez a meleg ajándék, tekintve, hogy az apja, az anyja, rokonok, barátok, ők nagyon tetszik!. ☆Robusztus, tartós☆Ez a csésze kávé készült kiváló minőségű kerámia anyagok.A kávét készült, magas minőségű anyagok, a textúra, vékony, kemény, a pohár, a test erősebb, a súlya könnyebb, a felület sima, finom.A megjelenés gyönyörű, ergonomikus, úgy tűnik, nagyon kényelmes, amely hozni egy kellemesebb érzés!. ☆Egyszerű, divatos ☆Az egész kupa test sima, finom, fényvisszaverő textúra, ami több egyszerű, de divatos.A fenekét, a csésze kávé, kávé csészealjak vagy csúszásmentes kezelés, amely lehet elhelyezni az asztalon még szilárdan. ☆Könnyen tisztítható☆Ez a csésze kávé készült kiváló minőségű kerámia anyagok.A különleges kivitelezés teszi az egész kupa test sima, finom, fényvisszaverő textúra, így könnyebben tisztítható.

További részletek

A vevők választása