.

.

Payot a Hidra 24 + - Napi Hidratáló, plumping érdekel - Ideális a Dehidratált, Normális, hogy Kombinációk Bőr. (Krém Sörbet)

Payot a Hidra 24 + - Napi Hidratáló, plumping érdekel - Ideális a Dehidratált, Normális, hogy Kombinációk Bőr. (Krém Sörbet)

HUF 2043.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Pala kivonat, Cink-oxid, Talkum, Édes mandulaNEM GMO - NEM MÉREG - NEM PARABÉNEK - NEM TESZTELT ÁLLAT.Vizsgált bőrgyógyászati ellenőrzés.Napi hidratáló, valamint plumping érdekel, ideális kiszáradt, normális, hogy kombinációk bőr.Egy ultra-érzékszervi, friss, selymes olvad-a gél-krém, hogy könnyű, nem zsíros, megszerez egy azonnali érzés, a frissesség, azonnal felfrissíti a bőr tartós, 24 órás hidratálás.Jeges finom, a Hidra 24+ Gél-Krém Sörbet ideális hidratáló napi érdekel, azok számára, akik a tendencia az, hogy a kombinált bőr.Alkalmazni egy tökéletesen megtisztított arcra, majd nyakán.A közel 100 éves, a PAYOT márka lett a női oldalról, minden élet színpadon, kínál, bőr body care alapuló innovatív képletek, amelyek magukban foglalják a legújabb tudományos eredményeket.A PAYOT SZÉPSÉG TAPASZTALAT.Kizárólag erre a célra fenntartott, hogy a bőrápolás, a márka támogatja a nők egyik generációról a másikra, minden pillanatban életét.Ez különleges élményt kínál a professzionális kezelések szalonban, valamint bőrápoló termékek, hogy feltárja a szépség minden nő, a magánélet, a saját otthonából.Minden Payot azt állítja, eredménye a tanulmány n°E070294 RD által végzett IEC SPANYOLORSZÁG (lnstitut d Expertise Clinique Espagne - független laboratóriumi vizsgálat) január 11-én 2008-ban.Értékelése a elfogadhatósági hatékonysága, kozmetikai termék vizsgálati után ismételt kérelmek két hét alatt a normál használati körülmények között. ► "apró pattanások" kiszáradt ki lett elrejtve (85%). ► Szennyeződések eltűnt {80%). ► Akne állapota javult, {75%). ► Kellemes illata {70%). ► "Apró pattanások" voltak kiszáradt után a termék használata {75%). ► Bőrpír csökkent (90%).Csaknem 70 év, Pâte Grise LOriginale az ideális bőrápoló, ha hozol magaddal kis foltok egy érési fázison.Anti-folt titkos nemzedékről nemzedékre, a titkos formula, Dr Payot működik, amíg alszol, hogy gyorsítsa fel az érés, a kisebb al-bőr pattanások, azok eltűnnek!.Kezelés módja : 3 termékek, amelyek örökölték a szakértelem Orvos Nadia Payot, minden bőrtípusra által érintett alkalmi kis foltok.

További részletek

A vevők választása