.

.

Zerodeko Egyszerű Falra Zacskó Háztartási Több Zsebbel Szekrény Tároló Táska Az Ajtó Felett Magazin Tároló Zsebek Haza Szervező (Bézs)

Zerodeko Egyszerű Falra Zacskó Háztartási Több Zsebbel Szekrény Tároló Táska Az Ajtó Felett Magazin Tároló Zsebek Haza Szervező (Bézs)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Természetes, pamut poliészter anyag, kopásálló, valamint -a bizonyíték, fa fogas, valamint zsineg lehet rugalmas szétszerelés, jó teherbíró isTökéletes storaging játékok, szemüveg, helyhez kötött, mailek, kulcsok, távirányítók, ékszerek stb.Lehet a fürdőszobában, konyhában, az ajtó felett, hűtőszekrény, szekrény, stb.Többfunkciós zsebek, design, jó neked, hogy tárolás a dolgok osztályozása.Segít, hogy a szoba tiszta, rendezett, valamint segít megtalálni a kis tárgyakat, hogy meg kell.A csomag Lista 1 x Falon Lógó Táska tartalmaz - Segít, hogy a szoba tiszta, rendezett, valamint segít megtalálni a kis tárgyakat, hogy meg kell, egyebeket tárolási engedélyes. - Tökéletes storaging játékok, szemüveg, helyhez kötött, mailek, kulcsok, távirányítók, ékszerek stb át az ajtón magazin tároló zsebbel. - Szín : Bézs haza szervező. - Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, hogy a monitor fényerejét, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel szekrény, tároló táska. - Anyag : Poliészter, pamut falon lógó táskát. - Többfunkciós zsebek, design, jó neked, hogy tárolás a dolgok osztályozása. - Méret : 60 x 35 x 1,5 cm. - Lehet a fürdőszobában, konyhában, az ajtó felett, hűtőszekrény, szekrény, stb. - Természetes, pamut poliészter anyag, kopásálló, valamint -a bizonyíték, fa fogas, valamint zsineg lehet rugalmas szétszerelés, jó teherbíró is.Áruk Információ Ez egy egyszerű falon lógó táskát, készült természetes pamut poliészter anyag, moistureproof.A multi-zsebek design, tökéletes tárolás a dolgok osztályozása tehát, hogy megtalálja a dolgot szeretne egyszerre.Lehet függeszteni az ajtó mögött, vagy falra, olyan, szervezzék meg a kis tárgyak, segítsen létrehozni egy tiszta rendezett szoba.

További részletek

A vevők választása